Post I Butikk Kurs — Post I Butikk Kors Handbags

Hun har jobbet 17 år som leder, men har ikke noen formell utdanning i ledelse. For folk som ikke har norsk som morsmål kan det være krevende å mestre fagspråk på norsk. – Jeg blir bedre i kommunikasjon. Kurset handler mye om å bli kjent med seg selv. – Blir hun en bedre leder av dette? – Ja, smiler Nina Tørresen. Ledelsen er nøkkelen Kursarrangøren for Mani-butikken på Vestkantensenteret er Folkeuniversitetet Vestlandet. Rektor Torgeir Toppe understreker at koblingen til arbeid er viktig. Opplæringen skal være relatert til jobben din. Jobblivet skal gjennomsyre undervisningen i Kompetansepluss. – Vi prøver å gjøre Kompetansepluss-kursene relevante for folk i jobb. Vi skulle gjerne koblet fagopplæring og opplæring i grunnleggende ferdigheter enda tettere sammen, sier Toppe. Folkeuniversitetet Vestlandet kan ikke tilby fagopplæring i Kompetansepluss, men mange tar kurs i grunnleggende ferdigheter for å komme seg videre til fagutdanning etterpå. Ledelsen er nøkkelen. De må se verdien av kursing og opplæring.

  1. Format

Format

post i butikk kurs 17

Gjennom Kompetansepluss kan bedriftene få tilskudd til opplæring i grunnleggende ferdigheter i lesing, skriving, regning, muntlig og ikt. – Jeg går på kurs en kveld i uka, fra klokka tre. Det blir mye lesing ved siden av. Jeg har jo lyst til å lære mest mulig, sier Tørresen. – Ja, hun blir skikkelig giret, smiler sjefen i Mani-butikken, Andrea Kardos. Skobutikksjefen ser stor utvikling både i kunnskapen om lover og regler og datainnsikten. Ble årets butikk – Det er klart det utgjør en forskjell. Mani-butikken på Vestkanten-senteret ble kåret til årets butikk både her på senteret og i Mani-kjeden i 2016, forteller Andrea Kardos. Økt kompetanse har en stor del av æren, mener hun. Kardos mener det er viktig at de ansatte tar kurs, og hun prøver å tilrettelegge for det. Resultatet er motiverte medarbeidere, som ser på butikkdriften på en annen måte. – Nina er så giret at det smitter over på kollegaene hennes. Vi spiller hverandre gode, sier butikklederen. Bedre kommunikasjon – Jeg går på Kompetanseplusskurs selv også, sier Kardos.

Velkommen til Akademiet Akademiet er læringsportal for medarbeidere i Posten og Bring. I portalen kan du: Søke etter kurs i kurskatalogen Melde deg på kurs og avspille e-læring Skrive ut kursbevis Se status for kurs du er påmeldt Ny bruker Nye brukere kan opprette brukerkonto. Bruk skjema for egenregistrering til høyre på denne siden. Brukernavn: e-post. Ved registrering går det et automatisk e-postvarsel til din leder/kontaktperson i Posten eller Bring for godkjenning. Registreringen må være godkjent før du får tilgang til kursene i portalen. Har brukerkonto - trenger nytt passord Bruk lenken til høyre på denne siden for å få tilsendt e-post for endring av passord. Personvern Du har selv tilgang til å se hvilke data som er registert om deg i denne læringsportalen. Dette finner du under Min profil og Min opplæring, eventuelt Min kompetanse dersom dette er tatt i bruk for din avdeling. Posten Norge AS er behandlingsansvarlig for de dataene som ligger i portalen og har databehandleravtale med Mintra Group/Trainingportal.

  • Hvordan bli prest
  • Post i butikk kurs download
  • Nivå 1: Fagkurs for medarbeidere i butikk | Brannvernforeningen
  • Post i butikk kurs e

Butikkmedarbeidere Kurset består av ca. 2 timer teoretisk undervisning. Kurset kan gjennomføres som et ettermiddags-/kveldskurs ute hos forhandlere. Flere av ildsteds- og skorsteinsleverandørene selger velger også å utdanne seg til kursledere, dette gjør at kurset kan avholdes i sammenheng med butikkbesøk. Gjennomført kurs resulterer i et kompetansebevis utstedt av Norsk brannvernforening og Norsk Varme.

Norsk Interaktiv AS har rammeavtale med Posten på produksjon av e-læring Vårt første prosjekt for Posten ble å utvikle konsernfelles introduksjonskurs for nyansatte i Skandinavia. Posten er en stor arbeidsgiver med over 20 000 ansatte og introduksjonskursene kjøres nå i både Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det å kjenne til mål, visjon og verdier i det selskapet en er ansatt i har stor verdi. Det skaper felles forståelse og legger grunnen for en god bedriftskultur. E-læringskurset inneholder varierte og motiverende virkemidler og kursdeltakerne og elevene får mulighet til å teste kunnskapene sine underveis. Norsk interaktiv har utviklet nettbaserte introduksjonskurs for en rekke kunder og denne erfaringen tar vi med oss i et spennende, nytt prosjekt for Posten. Vi gleder oss til samarbeidet!
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024