Filmer I Julen 2017

Åååh, den er så fin!! «Hjelp, det er juleferie! » Ting går sjelden som planlagt for familien Griswold, og julen er intet unntak. «Grinchen» Hvert år prøver Grinchen – spilt av Jim Carrey (53) – å stjele julen og hvert år sitter vi benket foran TV-en for å se om han lykkes eller ei. «Elf» Ser du denne filmen i jula, bør du forberede magemusklene på en real treningsøkt. I «Elf» er Will Ferrell virkelig i sitt ess! «Harry Potter» Alle de åtte «Harry Potter»-filmene ruller over TV-skjermen i løpet av desember, og det gleder nok både store og små. LES OGSÅ: Juleferien er skreddersydd for dokumentarkonsumering «A Christmas Carol» Jim Carrey spiller i to av filmene vi må se i julen. Den ene er «Grinchen», og den andre er «A Christmas Carol». I sistnevnte har han stemmen til gjerrige Ebenezer Scrooge, som hater julen – til å begynne med, i alle fall... «Polar Expressen» Denne rørende filmen handler om en liten gutt som har mistet troen på nissen, og om reisen han legger ut på for å møte «Father Christmas» selv.

  1. Stone i filmer
  2. Review
  3. Julefilmer: Disse filmene MÅ du se før og i jula - KK
  4. Schedule

Stone i filmer

Personvern benytter «cookies» (informasjonskapsler). En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e. l.
  1. Hvor gammel er morten harket video
  2. Krangler mye med kjæresten
  3. Temperatur kreta april
  4. Pass og Visum - Reiseinformasjon | Ving
  5. Filmer i julen 2017

Review

Vi er godt ute i desember og julen er rett rundt hjørnet. For mange av oss innledes den tradisjonsrike høytiden med både teater, julekonserter og julefilmer på kino, men for andre tar det lengre tid før julestemningen virkelig setter inn. Flere i KK-redaksjonen pyntet hjemmet allerede i midten av november, spilte julemusikk og planla filmkveld med julefilmer (julen er jo så kort! ), mens andre bare må vente med juletradisjoner til 1. desember. LES OGSÅ: 7 sanger som garantert gir julestemning Er du en av dem som bruker litt lengre tid på å komme i julemodus er det heldigvis noe du kan gjøre! For hvem elsker ikke å tulle seg inn i et pledd på sofaen og se julefilmer? Vi er såå klare for å komme i skikkelig stemning – og da tyr vi til julefilmer. Derfor har vi ramset opp 12 klassikere som garantert får deg til å glede deg ekstra mye til dalende snø, lukten av ribbe, julestrømpe og late dager med familien. «Hjemme Alene» I denne klassikeren fra 1990 ser vi Macaulay Culkin (35) i hovedrollen som lille Kevin McCallister, den åtte år gamle gutten som ved en feil blir forlatt alene hjemme mens hele familien drar på utenlandsferie.

– Jeg håper at det ikke bare blir lettbeint, men at det er en ordentlig historiefortelling med sårbarhet og menneskelighet og at det holder til noe episk og stort filmatisk sett, legger han til. Norskrelaterte filmer 19. januar er det premiere på «Downsizing» med store navn som Matt Damon, Kristen Wiig og Christoph Waltz i rollene. Regissør Alexander Payne leverer ifølge Aarvig ujevne resultater, men er til gjengjeld veldig god når når han er god. – Det som er interessant er at denne filmen er spilt inn i Norge. Det var den og «Snømannen» som var de første to filmene som ble spilt inn her etter den nye intensivordningen, sier han. Aarvig trekker også frem «I, Tonya» som handler om kunstskøyteløperen Tonya Harding, som ble stemplet som internasjonal skurk etter Lillehammer-OL i 1994. – Det kan bli interessant å se hvordan det berører Norge og Lillehammer, påpeker han. Idéfattigdom Einar Aarvig mener det er en viss idéfattigdom i filmverden om dagen. – Altså, det er «Star Wars» nummer åtte og «Ferdinand», som er noe alle har et forhold til fra før, og enda mer norsk fra andre verdenskrig.

Julefilmer: Disse filmene MÅ du se før og i jula - KK

Forsiden nyheter innenriks KINOJULEN: "Den 12. mann", "The Shape of Water" og "Ferdinand" er noen av filmene å glede seg til i julen. Foto: Cornelius Poppe/NTB Scanpix, AP, Twentieth Century Fox Det er mye å se frem til på det store lerretet i tiden som kommer. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Del Julen er høytid for film og for norske kinogjengere er det mye glede seg til fremover. En film som allerede har hatt premiere, men som allikevel er verdt å nevne, er «Star Wars: The Last Jedi». Storfilmen hadde premiere på norske kinoer på selveste Luciadagen og filmanmelder Einar Aarvig rullet en klar femmer på terningen. – Det er den filmen, som liksom bare hamrer mot deg og gir en utrolig intens opplevelse, sier han Norsk motstandskamp Første juledag har blitt en stor kinodag, og en av filmene som har premiere 25. desember er «Den 12. mann», som handler om Jan Baalsruds flukt fra tyskerne gjennom den nådeløse nordnorske vinteren under andre verdenskrig.

Hjemme alene Det er endelig juletid for familien McCallister, og de gjør seg klar for ferieturen sin til Paris, Frankrike. Den unge gutten Kevin kommer seg inn i en krangel med store broren sin Buzz som gjør at Kevin blir sendt opp til rommet sitt som er disponert på tredje etasje. Neste morgen forsover familien seg, som gjør at de må løpe for å rekke flyet. I farten glemmer de alt om Kevin og glemmer å vekke han. De kommer seg til flyplassen uten Kevin. Kevin våkner opp og er forvirret. Å være hjemme alene var utrolig gøy for Kevin, han fikk ete så mye som han ville, han kunne hoppe på sengen til foreldrene sine, og han kunne være våken så lenge han ville. Når Kevin følte at alt var perfekt, får han spor om 2 tyver som har tenkt til å bryte seg inni huset hans på julaften. Kevin reagerer kjapt på dette og fyller hele huset sitt med feller for å beskytte huset sitt. En julefortelling Miser Ebenezer Scrooge er en gammel mann som har mistet all julestemningen og er bare fokusert på arbeid.

Schedule

Det er ingen jul uten familien McCallister! «Love Actually» Ja, vi vet det; denne er med på alle julefilm-lister – men det er det god grunn til! Koseligere tidsfordriv i høytiden skal man lete lenger etter. Dette er kanskje den julefilmen som får oss mest i julestemning! LES OGSÅ: «Love Actually»-stjernen har blitt voksen! «Tre nøtter til askepott» For meg er «Tre nøtter til askepott» et must å se i jula. Klassikeren fra... sendes hver julaften på NRK og jeg benker meg alltid foran TV-en når denne vises. LES OGSÅ: 12 fantastiske Disney-filmer vi hadde «glemt» «The Holiday» Cameron Diaz (43), Kate Winslet (40), Jude Law (42) og Jack Black (46) i én og samme film? Solgt. «Narnia» Det vinterlige og eventyraktige landskapet i «Narnia: Løven, heksa og klesskapet» gir deg julestemning fra første minutt. «New Year's Eve» Var helt klart min favoritt da den kom ut i 2011. Kanskje fordi skuespillerlista inneholder navn som Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Ashton Kutcher, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, HalleBerry og Sofia Vegera for å nevne noen?

Harald Zwart står for regien, mens Thomas «Fingern» Gullestad, kjent fra Klovner i Kamp, spiller rollen som Jan Baalsrud. Einar Aarvig har høye forventninger til filmen. – Jeg syntes at «Karate Kid» filmen til Harald Zwart var veldig bra, så jeg er spent. Og dette virker jo som et litt mer norsk prosjekt, det er ting som kanskje er litt nærmere for han, sier han. Filmanmelderen håper å slippe en ren heltehistorie, men påpeker at det nok er sivilbefolkningen og ikke Baalsrud, som fremstilles som den store helten. – Det jeg også ikke håper på, er tyskere med monokkel som står og peker på kart på en globus, disse krigsklisjéene, sier han. Kvalitet for voksne og barn En annen film Aarvig trekker frem er dramaet «Happy End» som handler om en dysfunksjonell familie som prøver å opprettholde fasaden når verden rundt dem ramler sammen. – For det litt kvalitetsbevisste, voksne publikum føler jeg at "Happy End", som jeg for øvrig ikke har sett selv, står som førstevalget, sier han. Den yngre garde kan glede seg til filmen «Ferdinand» som handler om oksen med samme navn, en historie mange kjenner fra Disneys julekavalkade.

Thursday, 22 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024