Em Kvinner Fotball 2017 / Em Kvinner Football 2017

Heldigvis er det økende hos oss også. Det er en fantastisk utvikling i kvinnefotballen, og der gjør UEFA en god jobb også, sier Sjögren til Dagbladet. Spillerne får 25 prosent I mai sa fotballpresident Terje Svendsen at bonusen til fotballjentene er historisk høy med 25 prosent av det NFF får. - Det blir betalt ut inntil to millioner kroner i bonus (til spillerne) avhengig av plassering. To millioner ved seier (gull), så nedskaleres summen ut fra plassering, sa Svendsen. Det mest sannsynlig er at Norge ryker ut i gruppespillet. Det gir en totalbonus på 2, 8 millioner kroner til NFF. 700 000 (25 prosent) av disse går trolig til spillerne. Det tilsvarer 30 000 kroner på hver av de 23 spillerne, dersom bonusen fordeles likt blant spillerne. Det ble også betalt ut én million kroner i bonus i forbindelse med at laget kvalifiserte seg for EM-sluttspillet. PS: Norge–Danmark spilles i kveld kl. 20. 45. Status i gruppa A akkurat nå er Nederland (6p), Danmark (3p), Belgia (3p) og Norge (0p). Norsk tremålsseier mot Danmark og Nederland-seier mot Belgia sender de norske jentene til kvartfinale.

  1. Em kvinner football 2017 game
  2. Em kvinner football 2017 streaming
  3. Em kvinner fotball 2010 relatif
  4. Em kvinner football 2017 news
  5. Em kvinner football 2017 tv
  6. EM i fotball for kvinner 2017 – Wikipedia

Em kvinner football 2017 game

- Vi har snakket lite om resultatmål, men hatt veldig mye fokus på prestasjon. Presterer vi bra, så har vi alle fall mulighet til å få et godt resultat, sier landslagssjefen. Tilstede under offentliggjøringen av troppen var også Ingrid Hjelmseth, Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde og Caroline Graham Hansen. - Jeg har store forventninger til at det blir veldig gøy og at vi kan by på god fotball, og skape en god ramme for noe jeg tror blir et veldig bra mesterskap, sier Graham Hansen. Norges tropp består denne gangen av en rekke unge spillere, og er et tydelig på et generasjonsskifte. Kaptein Maren Mjelde er blant de mest rutinerte på laget. - Det er stor forskjell fra EM forrige gang da vi var flere over 30 år g hadde stor rutine. Men vi har en veldig god miks nå og jeg føler at de unge har vært med en stund. At generasjonsskiftet har gått over tid. Det blir spennende det som som skal skje i sommer, sier Mjelde.

Em kvinner football 2017 streaming

Kvalifisering [ rediger | rediger kilde] 47 UEFA-land meldte seg på i turneringen (inkludert Andorra som deltok for første gang på seniornivå). Vertsnasjonen Nederland kvalifiserte seg automatisk; de øvrige 46 lagene konkurrerte om 15 plasser i sluttspillet. [4] Kvalifiseringen besto av to runder og en play-offrunde: [5] Innledende runde: De åtte lavest rangerte lagene ble trukket inn i to grupper med fire lag. Hver gruppe ble spilt alle-mot-alle, alle kampene ble arrangert i ett vertsland. Gruppevinnere gikk videre til hovedrunden. Hovedrunde: 40 lag (de 38 høyest rangerte lag og to fra innledende runde) ble trukket inn i åtte grupper med fem lag. Hver gruppe ble spilt alle-mot-alle, med hjemme- og bortekamper. De åtte gruppevinnere og de seks beste toerne i gruppene kvalifiserte seg direkte til finalen, mens de to resterende toerne spilte en play-offkamp. Play-offs: De to lagene spilte utslagskamper, hjemme og borte, om den siste sluttspillsplassen.

Em kvinner fotball 2010 relatif

Her med Ingrid Hjelmseth (t. h. ). Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer Begge økte, men... Det er Det europeiske fotballforbundet (UEFA) som deler ut bonuspengene, dette er basert på blant annet inntekter, tv- og sponsoravtaler. Uansett: Det har vært en økning for fotballjentene fra 2013. De totale prispengene er økt med 20 millioner, til totalt 75 millioner kroner som fordeles på alle lagene. En vekst på 20 millioner er dessverre lommepenger sammenliknet med økningen hos herrene. I fotball-EM 2016 (herrer) delte UEFA ut 2, 8 milliarder kroner til de kvalifiserte lagene. Det var rekordhøyt. Tall fra EM 2012: 1, 8 milliarder. Tall fra EM 2008: 1, 7 milliarder. Bonusen i fotball-EM for kvinner fra 2013 til 2017 har altså økt 20 millioner kroner. For herrene mellom 2012 og 2016 har den økt med én milliard kroner. 253 MILL: Portugal og Cristiano Ronaldo spilte inn 253 millioner kroner til eget forbund med EM-seieren i fjor sommer. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach - Positiv vekst Toppfotballsjef i Norges Fotballforbund, Nils Johan Semb, forteller: - Det er markedsmekanismer som styrer dette basert på inntjening, og det er UEFA som sitter på tallene.

Em kvinner football 2017 news

Der er det potensial. Du ser også at ligaen i Frankrike er blitt sterk, og Italia har en liga i vekst, sier Semb. - Får for lite De norske fotballspillerne selv er selvsagt også klare over de store forskjellene. Dagbladet møter Norges mest profilerte spillere før kveldens EM-kamp mot Danmark. Maren Mjelde (Chelsea), Caroline Graham Hansen (Wolfsburg) og Ada Hegerberg (Lyon) spiller i noen av verdens beste klubber. De kan leve av fotballen - i motsetningen til de aller fleste lagvenninner som spiller i Toppserien hjemme i Norge. KAPTEIN: Maren Nævdal Mjelde. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Alle de tre utenlandsproffene kommer bare med et skuldertrekk når Dagbladet tar opp temaet rundt EM-bonusene. De orker ikke la seg provosere. - Jeg håper selvsagt at gapet blir mindre og at vi kan få større økonomiske fordeler i framtida. Jeg kan ikke gå rundt og irritere meg. Jeg håper det går én vei for oss, sier Mjelde. Ada Hegerberg forteller: - Vi fotballspillere må ha ambisjoner om å øke nivået på spillet.

Em kvinner football 2017 tv

em kvinner fotball 2012.html

EM i fotball for kvinner 2017 – Wikipedia

  1. Em kvinner football 2017 schedule
  2. Em kvinner football 2017 standings
  3. Em kvinner fotball 2012.html

EM i fotball for kvinner ( UEFA Women's Championship) arrangeres av UEFA. Fra 1997 arrangeres turneringen hvert fjerde år, med to års forskyvning i forhold til kvinnenes fotball-VM. Det hadde blitt arrangert flere svært uoffisielle EM-sluttspill for kvinner, hvorav flesteparten besto av en håndfull lag. I 1984 ble det første mesterskapet arrangert av UEFA under navnet UEFA European Competition for Representative Women's Teams. Ved dette mesterskapet deltok flere lag enn under de uoffisielle EM, men fortsatt under halvparten av de landslagene som var registrert hos UEFA. Dermed har dette mesterskapet hatt en slags halvoffisiell form. Det neste mesterskapet ble arrangert i 1987, og deretter gikk det med to års intervall. Fra og med 1991 skiftet turneringen navn til UEFA European Women's Championship, og UEFA anerkjente også de tidligere tre mesterskapene som EM-turneringer. Da VM ble offisielt arrangert, bestemte UEFA seg for at kvalifiseringen til VM skulle basere seg på resultatene fra EM.

Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport
em kvinner fotball 2017
23 spillere er klare for sommerens EM-sluttspilli Nederland. Onsdag ble troppen presentert. Den inneholdt blant annet tre spillere uten A-landskamper fra tidligere. Det gjelder Oda Marie Hove Bogstad fra Klepp, Kristine Bjørdal Leine fra Røa og Frida Leonhardsen Maanum fra Stabæk. - Oda har gjort en bra sesong i Klepp og var god for U23-landslageti juni. Kristine Leine var med oss i Sandefjord og er en spennende spiller for fremtiden. Frida Maanum er en av de mest spennende spillere vi har i Norge. Hun er 17 år, holder et høyt nivå og er en spiller vi har store forventninger til for fremtiden, sier landslagssjef Martin Sjögren. Se hele pressekonferansen her (sak fortsetter under video): - Troppen er ganske lik som vi har tatt ut tidligere. Vi har fått en kontinuitet og jobbet sammen med de samme spillerne et halvt år. Det skal bli veldig spennende å se dem i Nederland, fortsetter Sjögren. Første kamp spilles mot Nederland 16. juli, mens Danmark og Belgia er de to øvrige lagene i gruppen.
  1. Slottsfjell festival 2012 relatif
  2. Hjerte hopper over slag youtube
  3. Hvor lenge holder vin seg
  4. Hva skjer i molde y
  5. Forskjellen på demens og alzheimer et maladies
  6. Adecco logg inn timereglerin
  7. Udi norsk statsborgerskap
  8. Sjøfugler i norge video
  9. Hemsedal høyde over havet top
  10. Harry potter og dødstalismanene del 2 trailer
  11. 4 stjerners middag 2018 deltakere holiday
  12. Ting å gjøre i lyngdal never
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024