Tromsø Akademiske Kvinnekor

Search for artists Search for artists 252 Trackers About Kvindelige Studenters Sangforening - KSS Kvindelige Studenters Sangforening (KSS) er et over hundre år gammelt kor som kan se tilbake på en lang og innholdsrik historie. Som verdens eldste akademiske kvinnekor h... Read More Upcoming Events No upcoming events Track to know when Kvindelige Studenters Sangforening - KSS is playing near you. Past Events About Kvindelige Studenters Sangforening - KSS Kvindelige Studenters Sangforening (KSS) er et over hundre år gammelt kor som kan se tilbake på en lang og innholdsrik historie. Read More
  1. Turist tromsø
  2. Rogers tromsø
  3. Overnatting i tromsø
  4. Spa tromsø
  5. Bybuss tromsø

Turist tromsø

tromsø guide

Rogers tromsø

Tromsø Akademiske Kvinnekor (TAKk) ble startet våren 2010 av en gruppe damer som ønsket et akademisk damekoralternativ som ivaretok hele universitetet, for både studenter, ansatte og andre med akademisk tilknytning. Koret ble rask en del av den nordiske akademiske korbevegelsen, sammen med bl. a. vårt broderkor Det norske mannskor av 1995. Per februar 2016 har vi 41 medlemmer, med enda flere korsøstre i permisjon, på utveksling etc. som sprer det glade korbudskap. På repertoaret har TAKk spesialisert seg på å synge materialet skrevet av eller for kvinner, som er alt fra 50 talls husmor-pop og klassiske motteter til estiske vuggesanger og Bulgarske flørteviser. Vi øver hver onsdag fra 18:00 til ca 20:30 i Kulturkjelleren på Driv, og vi har opptak rundt starten av hvert semester. Vi blir ledet av vår Conducteur Supreme Bjarne Isaksen og leder i koret Marte Foss Tveiten. Du kan finne ut mer om oss ved å sende mail til, sjekke facebook-siden, Youtube-kanalen og hjemmesiden vår. I tillegg har vi en uselvhøytidelig Instagram () som også er verdt å utforske.

Overnatting i tromsø

  1. Catering tromsø
  2. Steakers tromsø
  3. Tromsø hoteller
  4. Du kan få betennelse av å spise feil fett - Mat
  5. H og m online
  6. Tromsø storm
  7. Hva er ull
  8. Tromsø akademiske kvinnekor
  9. Spa tromsø
  10. Ting å gjøre i akershus know
  11. Tromsø Akademiske Kvinnekor – Wikipedia

Spa tromsø

De har åpent torsdag til lørdag 12. 00-19. 00 og søndag 12. 00-17. 00. Adresse: Grønnegata 1, 9008 Tromsø Samisk studentforening i Nord-Norge (SSDN) Sámi studeantasearvi Davvi-Norggas Samisk studentforening i Nord-Norge (SSDN) / Sámi studeantasearvi Davvi-Norggas er en forening for nettopp samiske studenter i Tromsø. De arrangerer forskjellige aktiviteter og sosiale sammenkomster slik at samiske studenter har mulighet til å treffe og ha det gøy med andre samiske i byen! Sciense Fiction-Foreningen Arctic Sector SciFi-forening som viser film og låner ut film/serier Science Fiction-foreningen Arctic Sector er en studentorganisasjon ved Universitetet i Tromsø. Den omfatter studenter, ansatte/stipendiater og andre sci-fi interesserte som frekventerer campus. Foreningen viser filmer i lukkede visninger til sine medlemmer. De har visninger en gang i uken, kl. 18:00 på onsdager. De tilbyr også utlån av film og serier. Medlemskap koster kr. 20 per semester, eller kr. 100 for livstid. Sci-fi interesserte av alle slag er velkomne ombord.

Bybuss tromsø

Det Gode SELskab er koret for alle sangglade s(j)eler! Cantus Cordis Medisinsk og odontologisk kvinnekor Det medisinske og odontologiske kvinnekoret Cantus Cordis ble grunnlagt i 1996. Driv og Universitetet i Tromsø er der de holder til. Deres 45 medlemmer har øvelser onsdag klokken 16:30- 18:30 på rom U8. 121 på MH UIT. Alle medisin- og tannlegestudenter er velkomne! Koråret består av å reise verden rundt på korhelger for å representere Tromsø sammen med andre norske kor, dra på hytteturer, opptre på konserter og å feste med våre kjære Ultralytter. Ultralyd Mannskor for medisin- og tannlegestudenter Mannskoret Ultralyd består av medisin- og tannlegestudenter ved UiT Norges arktiske universitet. Koret består av 40 mer eller mindre aktive, men sangglade mannfolk. De tar på seg små sangoppdrag, drar på hytteturer og reiser på myteomspunnede korhelger, hvor vse treffer studentkorister fra hele Norge, i tillegg til Polen, Ungarn og Tsjekkia! Korets legefrakkledde, staute medlemmer sier de setter pris på koret på grunn av det gode samholdet, fester med søsterkoret Cantus Cordis, den sterke türkuen og det å se at de faktisk får til ganske bra ting når vde øver litt.

  1. Norsk krone pakistani rupee
  2. Bohem stil klær 1
  3. Trekning fa cup table
  4. Norsk wiki
  5. Spill spill no background
  6. Ta bilde av maven 2
  7. Intet hørt intet sett
  8. Til s
  9. Den første martyr
  10. Fly oslo kreta
  11. Fjerne lukt fra klær uten vask free
  12. Iphone slår seg ikke på
  13. Anbefalt innetemperatur ste marguerite
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024