Norge Vm Kvalik

Slutt i Roma. Italia vinner og vinner pula. Norge blir treer og må spille play-off. Man skal ikke påstå at det er urettferdig at Italia vinner. Overtid både i Roma og på Malta- Farlig sjanse til vertene. Skudd utenfor. Italia vinner nok pulja foran Kroatia. Norge blir treer og må ut i kvalik. Det blir spennende å se hvem vi møter der. Fire minutter igjen på Malta og fem i Roma. God natt for Norge og det var Pelle som slo av lyset. Først misbruker han tre store sjanser med hodet. Og så scorer han med beina. Florenzi tror han lager 2-1. Men heldigvis var det offside. Der kunneløpet vært kjørt. Kan vi håpe på hjelp fra Malta? Nytt norsk bytte; Berget komme ikke til å berge Norge. Berisha inn. Ny Italia-sjanse og Nyland redder igjen. Norges klart beste spiller. Og der kom scoringen vi pratet om. Haitam Aleesami gjør en feil og Alessandro Florenzi scorer, 20 minutter igjen på Malta. Scorer Italia er Norge plutselig nummer tre i pulja. Johansen nede for telling. Det vil seg ikke for Nederland når Robin van Persie lager selvmål!

Norge vm kvalifisering

Norges EM-sjanser via EM-kvaliken er like store som sjansene Sverige har til å vinne gruppen, ifølge Norsk Regnesentral. Se faktaboks for utfyllende info: les også Lagerbäck bekymret for rasisme – kan ta Norge av banen mot Romania Daniel Kristoffersson i den svenske avisen Expressen tar ingenting for gitt. – Det kommer til å bli «stenhårdt» og ekstremt jevnt, sier han. Han følger det svenske landslaget tett og erkjenner at Sverige «skjelver litt» etter at Joshua King utlignet på overtid mot Spania og sikret Norge 1–1 mot stormakten. – Før den kampen så jeg på Romania som vår største utfordrer. Nå tror jeg det er Norge, fordi jeg tror de slår Romania. Og vi kjenner godt til Lars Lagerbäck. Han har vist at han kan utføre mirakler tidligere, sier Expressen-journalisten. – Om Sverige ikke kommer til EM, så tror jeg de kommer til å gremmes, og spesielt med tanke på Norge-kampen på Ullevaal, der Norge utlignet på overtid, legger han til. Den kampen kan du gjenoppleve her: les også Slik går Norge til EM-sluttspillet: – Vi må ha hjelp Men det er fortsatt fordel Sverige i kampen om 2.

Version

Eurest norge

VM-håpet lever for Norge Lisa-Marie Karlseng Utland (25) scoret begge målene da Norge vant 2-0 mot Irland. VIKTIG SEIER: Norge er med i kampen om VM-billett etter 2-0-seier mot Irland. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Irland - Norge 0-2 (0-1) Det norske VM-håpet lever etter at Norge slo Irland 2-0 på bortebane i kveld. Lisa-Marie Karlseng Utland scoret begge målene til Norge. - Det føles så godt å score mål, det føles fantastisk, sier Utland til NRK. - Dette var kjempeviktig. Vi må jo vinne resten av kampene, også. Nå må vi bare kjøre på, fortsetter tomålsscoreren. Førstkommende tirsdag møtes lagene igjen da Irland kommer på besøk i Stavanger. - Det blir annerledes med kamp nummer to, men vi vet at vi har kvaliteter i laget til å slå de på hjemmebane, sier Maren Mjelde til NRK. Norge bør vinne den kampen, samt den resterende kampen mot tabelljumbo Slovakia for å kunne gå til playoff uten å være avhengig av seier mot Nederland i VM-kvalikens siste kamp.

Cresco norge

Reiten dominant Norge la et enormt press på Irland fra første spark på ballen, og etter tjue minutter spilt fikk de uttelling. Guro Reiten slo inn et presist hjørnespark. Rosengård-proffen Lisa-Marie Karlseng Utland stanget ballen over hodet på Irland-keeper Marie Hourihan. Ti minutter seinere smalt Reiten kula i tverrliggeren etter flott norsk spill. Minutter før pause var Isabell Herlovsen nære å øke til 2-0, og igjen var Reiten involvert. Reiten slo inn en presis dødball mot Herlovsen, men Vålerenga-spissens heading gikk én meter over mål. TOMÅLSSCORER: Lisa-Marie Karlseng Utland. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån Saken fortsetter under bildet. Karlseng Utland økte Irland kom bedre med i andre omgang, og tre minutter etter pause var Leanne Kiernan nære å utlikne etter et flott soloraid. Den irske attenåringen tok med seg ballen fra egen banehalvdel og spurtet ifra de norske forsvarerne, men Ingrid Hjelmseth reddet Kiernans avslutning. Etter timen spilt økte i stedet Norge til 2-0.

• Norge vm kvalik 10
  • Chartis norge
  • Eileen og øystein
  • Menu - Kalkun & Skinke | SUBWAY.com - Norge (Norsk, Bokmål)
  • Norge stavanger

Norge slo inn et frispark fra 30 meter, og Irland sleit med å klarere. Ballen falt omsider ned i beina på Lisa-Marie Karlseng Utland, som enkelt kunne prikke inn sitt andre mål for kvelden. Fem minutter før slutt skjøt Guro Reiten i stolpen–hennes andre skudd i metallet. Nummer to i gruppa Nederland vant 5-0 mot Nord-Irland i kveld, og topper gruppa med fire poeng ned til Norge, som har én kamp mindre spilt. Irland ligger på tredjeplass to poeng bak Norge, men også irene har spilt én mer kamp. Gruppevinnerne kvalifiserer seg direkte til VM, mens de fire beste toerne går avanserer til playoff. Vinneren av playoff-spillet kvalifiserer seg til VM. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport

Vil ikke gi seg – Jeg har vært gjennom dette noen ganger før, men likevel er det vanskelig å håndtere. Men jeg har ikke tenkt å gi meg enda. Håper jeg er på banen igjen snart, sier Isaksen. 29-åringen var skadet også under EM-sluttspillet i fjor. Hun kom tilbake fra en hælskade da og fikk sin debut for Juventus i november i fjor. Hun sto over Norges kvalik-kamp mot Nord-Irland i april, og mister nå også de viktige dobbeltkampene mot Irland, Slovakia og den kampen som trolig blir avgjørende for om Norge går til VM i Frankrike eller ikke, Nederland-kampen 4. september. Ingrid Ryland (Avaldsnes) er også skadd og må stå over kampene mot Irland 8. og 12. juni. Publisert: 22. 05. 18 kl. 13:11 Oppdatert: 22. 17:33 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode