Sandnes Ulf Brann — Supermål - Men Bare Uavgjort Mot Sandnes Ulf / Brann

Bård Finne scoret ekte hat trick i 1. omgang da Brann kjørte over Sandnes Ulf på Stadion. Piotr Leciejewski måtte melde pass til kampen mot Sandnes Ulf grunnet sykdom, og inn mellom stengene kom Jørgen Mohus for sin andre start i årets Tippeliga, hans femte i serien fra start totalt. Kaptein Markus Jonsson var tilbake fra start og tok plass i midtforsvaret til fordel for Henrik Gjesdal mens Erdin Demir tok plass på venstre back til fordel for Hassan El Fakiri. Zsolt Korcsmár ble takket av for sine tre år i Brann-drakten. Kampen mot Sandnes Ulf ble hans siste i Bergen og to bortekamper gjenstår før ungareren reiser til tysk fotball. Pusic sendte Brann i ledelsen Erik Huseklepp kom til kampens første avslutning etter halvannet minutt. Spissen kom til godt skuddhold på 20 meter og skjøt like utenfor lengste stolpe. Tre minutter senere fikk Brann frispark fra samme avstand. Martin Pusic tok det på direkten - og sendte ballen rett i mål - 1-0! Kroat-østerrikerens andre seriemål for Brann så langt i 2013.

• Restauranter i nærheten av meg

Uavgjort i toppoppgjøret, og Sandnes Ulf beholder andreplassen. 8. aug. 2015 17:25 9. 2015 08:41 smp-stories-top-widget SANDNES (Aftenbladet): Det var et nykomponert og rimelig skadeskutt Sandnes Ulf-lag som tok i mot Brann til toppoppgjøret i 1. divisjon lørdag ettermiddag. Blant annet stilte Sandnes Ulf med 17-åringen Axel Kryger som debuterte fra start i midtforsvaret. I strålende solskinn var det hjemmelaget som fikk den beste starten. Anel Raskaj fant Pontus Engblom med et par presise pasninger i bakrommet innledningsvis, men det ble aldri farlig i åpningsminuttene. Straffespark til Brann Brann kom til sin første sjanse etter 10 minutter da Marcus Pedersen brukte muskler og stjal ballen fra Aksel Berget Skjøslvik. Spissen forserte mot mål, men skuddet var mest farlig for måkene. Men så skulle det skje noe. Kampen var 20 minutter gammel da Brann angrep og kom seg inn i hjemmelagets 16-meter. Det endte med at Marcus Pedersen ble feid ned av Sandnes Ulf-keeper Ingvar Jonsson. Dommeren var ikke i tvil og dømte resolutt straffespark, men ga merkelig nok ikke Jonsson kort – det kunne vært rødt.

Et par kompiser deler en skål peanøtter mens de ser engelsk ligacup på tv. For inntil et par år siden var stedet fullt av røde drakter og Brann-supportere gjennom hele uken. Diskusjonen gikk livlig. På kampdagene fylte de lett opp tre store busser til stadion. De 200-300 som ikke fikk plass, gikk i samlet tog fra sentrum til Branns hjemmebane. Nå er det resignasjon og likegyldighet som preger. Paal Davanger (51) har eid stedet siden 1991. Han er fortsatt engasjert. - Avstanden mellom fans og klubb/spillere har blitt for stor. Alt er så beskyttet nå. Da blir frustrasjonen mye større, selv om resultatene ikke er verre enn de var tidligere, påpeker Davanger. 51-åringen smiler når han blir konfrontert med uttrykket «de hjelpeløses hjelper». Han beretter om en form for tilfredshet som har lagt seg over byen etter at Brann tok gullet i 2007. Han advarer likevel Sandnes Ulf mot å ta lett på søndagens oppgave. — Men jeg tror Sandnes Ulf vinner kampen. Brann har ikke annet enn æren å spille for.

Bjørnar Holmvik øynet muligheten til å score mot gamleklubben sin etter 29 minutter, men skuddet fra 20 meters hold gikk ufarlig over mål. Finne var nære ved å score sitt andre for ettermiddagen etter 31 minutter, da han forsøkte å plassere ballen med innsiden av foten i lengste hjørne fra skrått hold. Men keeper reddet ut til corner, og corneren ble til slutt klarert av de himmelblå. Ny Finne-scoring Etter 37 minutters spill var det keeper McDermotts tur å gjøre jobben enda vanskeligere for Sandnes Ulf. Han bommet fullstendig på et tilbakespill fra Frejd, og en våken Finne snappet ballen og kunne sette den enkelt i et åpent mål - 3-0! Finne var ikke ferdig. På overtid i 1. omgang signerte hans sitt hat-trick da midtstopper Milos Mihajlov serverte ballen etter en langpasning fra Markus Jonsson på sølvfat til Finne, som kom alene mot keeper og gjorde ingen feil - 4-0! Fire mål, tre av innbytter Finne, i løpet av de første 45 minuttene. Finne var både heldig og god i situasjonene der han scoret, for det var litt av noen gavepakker han fikk fra Sandnes-forsvarerne.

Sandnes Ulf reduserte Utover i omgangen dempet Brann presset, og gjestene fikk mer rom i angrep. Det ga uttelling etter 71 minutters spill. Brann-forsvaret opptrådde klønete, og det var nok Markus Jonsson som var sist på ballen etter at Mohus først hadde reddet avslutningen fra Steinthor Thorsteinsson. Intensiteten i kampen dabbet sterkt av utover i omgangen. Brann virket fornøyde med resultatet, samtidig som at gjestene så at veien til utligning var fryktelig lang tross den ene reduseringen. Finne kom til skudd fra godt hold etter 83 minutters spill, men avslutningen var altfor svak og keeperen reddet enkelt. Askar økte til 6-1 Men rødtrøyene var ikke helt ferdige for kvelden. Etter 86 minutter økte Amin Askar til 6-1! Han gjorde nesten alt selv, stormet nedover venstrekanten, dro seg inn i boksen og scoret fra meget skrått hold! Syv mål og fest på solfylte Stadion lørdag ettermiddag. Brann vant helt fortjent, og var samtidig effektive mot et rufsete Sandnes Ulf-lag. Kampfakta: Brann - Sandnes Ulf 6-1 (4-0) Tippeligaen, 14. runde, Brann Stadion.

sandnes ulf brann 2019 sandnes ulf brann 2

Jeg spiller alt jeg eier og har på seier til Sandnes Ulf, understreker Wathne. Lokalavisene er kritiske Et par hundre meter lengre borte, midt i Bergen sentrum, holder de to lokalavisene Bergens Tidende (BT) og Bergensavisen (BA) til. Den siste uken har det vært litt høyere temperatur enn vanlig. Etter 0-0 mot Hønefoss sist søndag var kommentator Tormod Bergersen i BA klar i talen på hele førstesiden i avisen: Brann-trener Rune Skarsfjord burde finne seg noe annet å gjøre. Også i BT har bokstavene vært av den skarpe sorten. — Brann har ikke bare vært de hjelpeløses hjelper denne høsten, de har vært alles hjelper. Spesielt på bortebane er det bare elendighet, sier Tore Strand, kommentator i BT og Brann-spiller fra 1979 til 1985. Med sin 8. plass på tabellen ligger Brann plassert i ingenmannsland to serierunder før slutt. Før søndagens borteoppgjør har laget vunnet én, spilt tre uavgjorte og tapt 10 kamper på bortebane denne sesongen. BA og BT minner også om at Brann har en elendig statistikk borte mot lag fra Vestlandet, da er Sandnes Ulf, Viking, FKH, Sogndal, Molde og Aalesund inkludert.