Tur Til Krakow

Historiske og kulturhistoriske turer 468 Vis mer RUB 0, 00 - RUB 2 000, 00 100 RUB 2 000, 00 - RUB 3 500, 00 120 RUB 3 500, 00 - RUB 7 500, 00 323 RUB 7 500, 00 - RUB 20 000, 00 249 Vis mer Se alle turoperatører i Krakow Velsmakende tur til Kazimierz fra Krakow Utforsk Kazimierz-distriktet som en lokal mens du smaker på kulinariske delikatesser i Krakow. På denne ettermiddagen eller kveldsturen besøker du fle … Finn ut mer Av: Delicious Poland Food & Craft Beer Tours

Tur til auschwitz fra krakow

tur til roma

Følgende inngår i måltidspakken denne dagen, kveldsmat ved eller på hotellet. Tilvalg for spesifisert hotell eller hostell ved Alexanderplatz eller Kurfürstendamm. Dag 6 Berlin Frokost før avreise til Berlin. En kjørerunde med bussen i Berlin for å se de mest kjente landemerker er med i programmet. Ruten tilpasses årstid og tilgjengelighet på veier. Eks. 3. oktober og under Berlin Marathon er det mye stengte veier og ikke mulig å komme frem med buss. Det er satt av tid til museumsbesøk, og vi har flere steder vi anbefaler. Ettermiddagen kan vi anbefale at man rusler litt rundt på egenhånd i små grupper. Følgende inngår i måltidspakken denne dagen, kveldsmat. Dag 7 Leirmuseum Frokost før avreise med bussen til leirmuseum Sachsenhausen i Oranienburg. Her blir det omvisning før vi kjører til Fürstenberg for omvisning i kvinneleirmuseum Ravensbrück. Et felles måltid inkludert mellom besøkene. Vi kjører videre til fergen og overnatting i 4-sengslugar. Følgende inngår i måltidspakken denne dagen, kveldsmat ved eller på fergen.

  • Tur til polen
  • Guidet tur til krakow
  • Hotell i norge
  • Hva er monarki

Tur til roma

Ta kontakt med oss for mer informasjon. info

My Poland Girls just wanna have fun! Bli med på en jentetur til en av de hotteste reisemålene for året. Warszawa Kirkeveien 18, 1459 Nesoddtangen, Norge Spa tur til Sopot 10-14 september 2017. Vanngym&yoga&shopping og nydelig ledig plass! Hva står på din " To do list". Kanskje tango i Krakow? Beskriv i kommentarfeltet hva står på din " To do list" og da, gjør det i Krakow på en av våre reiser. Vinneren får et gavekort på 3 dagers tango seminar her i Oslo. Lik og del oss og sjekk hvis våre turer er noe for deg Wear a dress and impress! Dra med oss på luksus dameferie til et mekka for shoppingfrelste. Sjekk: Hva er oppskriften på en vellykket tur? Kanskje spabehandliger, vanngym, rafting og matopplevelser i vakre Zakopane? Skriv ned ingrediensene og la Oss oppfylle drømmene dine! Når Kjærligheten smelter isen... Vinterbryllup med vielse på slottet i romantiske Krakow. Møte meg for en kopp kaffe og la oss skrive et enestående scenariet for deres bryllup. Romantiske Krakow med fabelaktig arkitektur, masse kirker, hestedrosjer, nydelig mat og mye å oppleve er en fantastisk plass til å si "ja" til den viktigste personen i livet ditt.

fra 19 EURO fra 20 fra 11 OM OSS Krakow Airport Express tilbyr førsteklasses privat dør til dør transport fra flyplassene i Krakow og Katowice. Med oss reiser du trygt og komfortabelt dit du skal. Vi tilbyr flyplasstransport og utvalg av Krakow turer. Ingen betaling på forhånd - for tjenesten Du vil betale med kontanter eller kredittkort til vår sjåfør! TRAVEL WITH US Transport fra flyplassen er ikke alt vi tilbyr. Vi tilbyr også en rekke tilrettelagte turer i nærheten av Krakow. Vi tilbyr alt fra tur til Auschwitz, tur til saltgruvene i Wieliczka eller skitur til Zakopane.

Reise til krakow

Du vil også finne gjeldende vær og værmeldinger. De nåværende valutakursene oppdateres mange ganger om dagen. Populære søk etter reiser på dette nettstedet: Se og Gjøre i Krakow Flyreiser til Krakow Bilferie til Polen Billige hotell Billige flybilletter Leie bil Togreiser til Krakow Bussreiser til Krakow Leie motorsykkel Attraksjoner og severdigheter Leie sykkel Det beste i Krakow Hva skal jeg se og gjøre i Krakow? Populære attraksjoner, slik at du kan begynne å planlegge din perfekte ferie til Krakow! Attraksjoner: Besøke slottet Wawel, som er fylt med dyr kunst og antikviteter! Besøk Wieliczka Salt Mine der du finner en labyrint av tunneler og passasjer, samt skulpturer hogget i salt. For en virkelig uforglemmelig opplevelse besøke Auschwitz dødsleiren, nå en UNESCO World Heritage Site, som ligger bare en kort kjøretur unna Krakow. Kunst: Besøk Krakow Opera House, som kan skryte av 3 teatre, og er hjem til de fleste operaer og balletter i Krakow. Czartoryskis Museum har mye berømte kunst, inkludert verker av Leonardo DaVinci og Rembrandt.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.

Konsertpakken får du hos Kalinka-tours! Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Allerede nå kan du sikre deg julemarkedet i Riga, Krakow, Budapest, Praha eller Berlin! Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12. -15. september! Les mer og meld deg på! Ønsker du å oppleve Moskva og tersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024