Hurtigruten Fra Bergen – Svolvær - Bergen | Hurtigruten

Etter å ha seilt gjennom det trange Stokksundet krysser vi åpen sjø mens vi seiler mot Vikna, der over 6 000 holmer, små øyer og skjær omkranser leia. Etter middag legger vi til kai i sjarmerende Rørvik, og her møter vi et av de sydgående Hurtigruteskipene. Lofoten tilbyr noen av de mest fantastiske landskapene i Norge. Dag 4 Brønnøysund - Svolvær Polarsirkelen og Lofoten Er du en morgenfugl bør du være ute på dekk ved 07-tiden. Da krysser vi polarsirkelen som ligger på 66°33'N og markerer den usynlige grensen til Arktis. Farvannene nord for sirkelen byr på 24 timers dagslys om sommeren. Om vinteren har du mye større sjanse for å oppleve det magiske nordlyset nord for denne breddegraden. Når vi passerer den lille øya Vikingen, vil du se polarsirkel-globusen. Mannskapet sørger for at begivenheten markeres med en uhøytidelig polarsirkeldåp ute på dekk senere på dagen. Før vi kommer til Ørnes ser du kanskje Norges nest største isbre, Svartisen, glitre i øst. Utsikten over Saltfjorden, like sør for Bodø, er intet mindre enn spektakulær.

  1. Weather
  2. Center
  3. Svolvær - Bergen | Hurtigruten

Weather

  1. Hjernevask harald eia
  2. Hurtigruten fra bergen park
  3. Hurtigruten fra bergen news
  4. Hjemsøkte steder i norge
  5. Hurtigruten fra bergen ma

Center

Det skal godt gjøres å kjede seg i denne byen! Først og fremst er Trondheim kjent for Nidarosdomen, den imponerende katedralen som er bygget over graven til Olav den Hellige. Andre severdigheter er Munkholmen, Sverresborg Folkemuseum, Ringve musikkmuseum, Vitensenteret og Rockheim. Den lille bykjernen kombinert med spennende butikker, gjør Trondheim til en populær shoppingby. Bakklandet har mange sjarmerende butikker, der du finner håndlagde og unike ting. Og hvis du først er i dette området; ved Gamle Bybro ligger Baklandet Skydsstasion, som er en av Trondheims koseligste kafeer. Etter noen timer i Trondheim, seiler skipet videre sørover. Kristiansund er første stopp, før skipet krysser det åpne havet. Deretter kommer vi til Molde om kvelden. Bruk siste kveld om bord til å slappe av og nyte utsikten. Ta Fløibanen til strålende utsikt over byen Frister det med en tur til Bryggen i Bergen? Bilde: Klaus Peter Kappest Dag 4 Ålesund – Bergen Nyt de siste timene om bord Før vi legger til kai i Bergen er det fortsatt noen nautiske mil igjen med fascinerende natur.

Svolvær - Bergen | Hurtigruten

Få med deg utsikten til fjorder, isbreer og frodig kystlandskap. Skipet gjør en kort stopp i Florø, som er Norges vestligste by. Noen nautiske mil sør for Florø seiler vi forbi innløpet til den vakre Sognefjorden. Deretter forbi den praktfulle skjærgården fra Fedje og vakre Øygarden inn mot Bergen. Her avsluttes seilasen. Hvis du har tid er det mange muligheter for å kose seg i Bergen før du reiser hjem. Dag-for-dag programmet vil gi deg et par pekere på hva du kan se og gjøre på kystreisen din, men vær klar over at dette programmet kun er en indikasjon på hva du kan oppleve. Dette er en seilas hvor naturelementene styrer og værforhold kan variere, noe som gjør hver ekspedisjon med Hurtigruten unik. Sjekk priser og tilgjengelighet Hva er inkludert Inkludert Reise med Hurtigruten i uspesifisert lugar Ikke inkludert Reise- og avbestillingsforsikring Valgfrie utflukter Fly og transport Merk Priser oppgitt per person i dobbeltlugar i NOK. Ikke alle lugarkategorier er tilgjengelige for alle avganger.

hurtigruten fra bergen hotel
  1. Prest og høvding kryssord mean
  2. Kort over verden
  3. Svart skjerm iphone 11
  4. Jahn teigen sin sykdom youtube
  5. Romantisk middag for 2 opskrift
  6. Telemark fylkeskommune fronter women
  7. Paradise hotel norge sesong 6 full
  8. Hva er 815 nummer
  9. Pinnekjøtt
  10. Flagg i europa
  11. Gaver til jenter 12 år
  12. Trond arne bredesen
  13. Hva er api
  14. Norsk vs engelsk 10
Friday, 30 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024