Betennelse I Eggstokkene

Betennelse i eggstokkene - den usynlige sykdommen Signs Årsaker Funksjoner Akutt Kronisk Purulent Toveis Folk rettsmidler Akutt betennelse i eggstokkene Akutt betennelse i eggstokkene som en egen form for inflammatoriske sykdommer i bekken organer er sjelden. Vanligvis, betennelse i eggstokkene kombinert med betennelse i egglederne og kalles salpingo eller adnexitis. Akutt betennelse i eggstokkene har nylig blitt ganske ofte diagnostisert og økt tretten prosent av kvinner i fruktbar alder. Hver femte kvinne med akutt inflammasjon av eggstokkene vender ufruktbarhet, slik at sykdommen skal begynne å herde så fort som mulig. I bekkenet, er kvinner paret gonader som er knyttet til egglederne Eggledere: en viktig del av det reproduktive systemet. Rollen av eggstokkene i kvinners reproduktive helse er høy. De produserer hormoner som er ansvarlig for normal menstruasjonssyklus, samt frigi et modent egg, klar til å bli befruktet. Betennelse i eggstokkene eller ooforitt kommer fra det latinske ordet oophoron (eggstokk).

Egglederbetennelse er viktig å behandle raskt - Lommelegen

Fortykkelse av livmorveggen - et konsept som er akseptabel for både gynekologisk patologi og for jordmor. Fortykkelse av livmorveggen - en ultralyd indikator og under rutinemessig gynekologisk undersøkelse Gynekologisk undersøkelse: en viktig del av kvinners helse kan bare bli mistenkt avvik fra normen, og bekrefte diagnosen og identifisere sykdommen bare lar ultralyd. I tillegg bekken ultralyd, og spesielt i livmoren, er gjenstand for flere metoder som hysterosalpingografi, hysteroskopi, magnetic resonance imaging. Men ikke i alle tilfeller, kan fortykke livmorveggen snakke om sykdommen. Strukturen av livmorveggen Livmoren er et rundt hull, og dets vegger består av tre lag. Det ytre lag som dekker uterus, som er i bekkenet - er serøs innlevert peritoneum. Middle, er det tykkeste laget en muskel, eller myometriet. Dens funksjon er å redusere livmoren under menstruasjon, fødsel, postpartum og postabortion periode. Det indre lag er sammensatt av en slimhinne, som kalles endometrium gjennomgår periodiske endringer i hele menstruasjonssyklusen.

Behandle - et must for enhver kvinne

Folk rettsmidler | Betennelse i eggstokkene - den usynlige sykdommen

Pasientene fikk følelsesmessig og fysisk hvile (sengeleie), og lett diett (begrensning av skarpe, salt, fet mat). I de første dagene av behandlingen i nærvær av uttrykte smerte og høy temperatur er vist på nedre del av magen kaldt i to timer med pauser på 15 minutter. Kaldt vann flaske reduserer betennelsesreaksjon og lindrer smerte. Hvis ooforitt terapi på poliklinisk basis (med de slettede eller uuttalte kliniske) pasienter rådes til å avstå fra seksuell aktivitet. Intravenøs infusjon Intravenøse infusjonsoppløsninger for behandling av eggstokkbetennelse er en komponent i terapien. Alvorlig forgiftning syndrom (feber, svakhet, kvalme, oppkast, diaré) føre til utvikling av hemodynamiske forstyrrelser, hypovolemia og mikrosirkulasjonsforstyrrelser. Normalisering av hemodynamisk og mikrosirkulasjonen oppnås ved hjelp av løsninger hemodynamic handling (polyglukin, reopoligljukin, zhelatinol) løsninger avgift handling (gemodez, polidez), salt crystalloid løsning (saltvann, glukoseoppløsning) og løsninger, redusere syre-base-status (laktosol, trisamin, natriumbikarbonat).

Sharp | Betennelse i eggstokkene - den usynlige sykdommen

I tillegg kan piovar dannes ved kronisk endometritt (etter lufting, utskrapning av livmoren Utskrapning - hvor farlig det er?, Abort) når smittestoffer klatre opp røret og nå eggstokken. � En av de komplikasjoner av purulent betennelse i eggstokkene er piovara perforering, som fører til utvikling av gynekologiske og senere av peritonitt. Det kliniske bildet Kliniske manifestasjoner av purulent betennelse i eggstokkene direkte avhenge form av nederlag. Ofte påvirkes egglederen og eggstokk i seg selv, noe som fører til dannelse av tubo-ovarian. Sykdommen begynner akutt, med en økning i temperaturen til høye tall (opptil førti grader) og ligner en komplisert gonoré. Pasienter observert rask hjerterytme, blek hud og andre tegn på toksisitet (anoreksi, kvalme, oppkast). Pasienter klager over sterke smerter, som er lokalisert i nedre del av magen, på høyre eller til venstre og gi til de sakrale og korsrygg i underekstremitetene. I tillegg har pasienter merke rikelig purulent utflod fra kjønnsorganer.

Fortykkelse av livmorveggen - når du kan snakke om sykdommen?

Kvinnen har høy feber, vises frysninger, ubehag. Alvorlig sykdom, kan jeg være ledsaget av forstyrrelser i nervesystemet og hjerte-systemer. På bakgrunn av slike felles forekomster av betennelse vises sterke smerter i magen Magesmerter: når man skal varsle? på en eller begge sider, som strekker seg til endetarmen, i området av sacrum. Det kan være en Spin (hvite) fra skjeden først klart, så purulent. Det kan være hyppig og smertefull vannlating. Etter noen dager i området av betennelse kan føles svulstdannelse - hydrosalpinx eller piosalpinks, ved pause som kan oppstå peritonitt og sepsis. Akutt betennelse i livmor vedheng er ofte ledsaget av endometritt - betennelse i veggen av uterus, noe som forverrer også tilstanden til kvinnen. Hvis adekvat behandling ikke er oppnevnt, kan prosessen spre seg til bukhinnen, som fører til utseendet på smerter i hele magen, og en kraftig forverring av kvinnen. Akutt adneksitt varer i en - to uker, hvoretter utvinningen forekommer, eller (vanligvis etter adekvat behandling) eller en kontinuerlig prosess avtar, blir svak, kronisk.

  1. Hans og Grete – Arkiv
  2. Ud og se med dsb
  3. Betennelse i vedheng - akutte og kroniske symptomer på sykdommen
  4. The Irishman » Anmeldelse - Siste kveld med (mafia)gjengen | Lyd & Bilde
Wednesday, 21 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024