Våpensøknad På Nett - Norsk Ordbok På Nett Gratis

– Vi har ikke noe ønske om å inndra våpnene. Våpen som er arvet kan ha stor verdi, og derfor er det viktig at politiet bistår med å få våpnene inn i lovlige former. Når noen arver et våpen så arves ikke retten til å eie det. Derfor må arvinger som arver våpen kontakte politiet og enten søke om å erverve våpenet, selge det, deaktivere det eller få det destruert, sier Kvigne. – Distriktene gir tilbakemelding på at kapasiteten er sprengt for lagring av våpen, legger Helland til. – Da er det bedre å være tydeligere på oppfølging av distriktene, og derfor lager vi nå veiledere om hvordan våpenforvaltningen skal gjøres, sier Kvigne.

  1. Saksbehandlingstider for våpensøknad – Politiet.no
  2. Finn venner på nett
  3. Shop klær på nett
  4. Våpensøknad, finnes det på nett? - Lover og regler - Kammeret.no

Saksbehandlingstider for våpensøknad – Politiet.no

I feltene for hvilket våpen du skal kjøpe er det nok å fylle inn hvilken type våpen du skal kjøpe, hagle O/U, hagle S/S, hagle halvautomat eller pumpehagle og hvilket kaliber. Det er ikke nødvendig å oppgi hvilket merke, modell eller serienummer når du kjøper våpen hos oss som er registrert som forhandler. Skal du kjøpe rifle trenger du heller ikke oppgi merke, modell eller serienummer, men du må oppgi kaliber. Kjøper du brukt våpen av private må alt dette oppgis. Det må også oppgis om våpenet er helautomatisk, halvautomatisk og om det er godkjent for jakt. Under «bruksområde» må du skrive om det skal brukes til jakt eller konkurranse. Sett gjerne opp hvilken type jakt du skal bedrive eller hvilken konkurransegren du skal delta i med våpenet du skal kjøpe. Dersom du er registrert som jeger fra før, skal også jegernummeret fylles ut og du må legge ved dokumentasjon for dette i form av jegeravgiftskortet. Alternativt for konkurranseskyttere skal du legge ved dokumentasjon på medlemskap i skytterlag/klubb.

Finn venner på nett

Den hvite delen leverer vi direkte til Politiet. Aldersgrenser På både rifle og hagle er det 18 års aldersgrense. I enkelte tilfeller kan det også gis dispensasjon fra flyte 16 år. For de som skal bruke håndvåpen er aldersgrensen 21 år, uten mulighet for å søke dispensasjon. Skal du kjøpe håndvåpen må du også ha vært aktivt medlem i skytterklubb før en søknad kan innvilges av Politiet. Våpensøknad For å ha kontroll på hvem som har våpen er det heldigvis en del lover og regler som må overholdes. Det er Politiet/lensmannen som innvilger eller avslår søknadene på våpenet du ønsker å bestille. For å få innvilget en våpensøknad på rifle eller hagle må du dokumentere behovet du har for å eie våpen. Dette kan du gjøre ved å være registrert som jeger eller være aktiv konkurranseskytter. For håndvåpen innvilges kun søknader om du er medlem i skytterklubb for å drive trening og konkurranse. Når du har en godkjent søknad har denne gyldighet på 1 år fra innvilgningsdato. Gyldigheten på søknaden kan forlenges 6 måneder hvis det skulle være lang leveringstid på bestilt våpen.

Shop klær på nett

I nettbutikken har vi et stort utvalg av våpen og ammunisjon. Husk også at det er pålagt å fremlegge kvittering/bevis på at du har et våpenskap når du søker om våpenkort. Se alle våre våpenskap her! BESTILLE VÅPEN I NETTBUTIKKEN Du kan bestille våpen direkte i i nettbutikken vår med forsendelse hjem til deg med Bring. Når du har sendt din bestilling, må du sende original, politigodkjent våpensøknad (papirsett i tre deler) og kopi av førerkort, bankkort med foto eller pass til følgende adresse: XXL Sport og Villmark v/internett Postboks 353, Alnabru, 0614 Oslo Hvis du ser et godt tilbud i nettbutikken på et våpen du ønsker deg, kan du bestille det selv om du ikke har en politigodkjent våpensøknad liggende klar. Vi holder av våpenet for deg, til du får ordnet søknaden hos politiet. Normalt inntil to måneder. Finner du ikke det du leter etter eller har andre spørsmål om våpen, send oss en mail på SØKNADSSKJEMA Å kjøpe og bruke våpen medfører stort ansvar. Derfor er det noen regler og bestemmelser vi må rette oss etter.

Våpensøknad, finnes det på nett? - Lover og regler - Kammeret.no

norsk ordbok på nett gratis

Fant du det du lette etter? Fant du det du lette etter? Velg din tilbakemelding Tilbakemelding Hva lette du etter? Dine innspill hjelper oss med å gjøre nettstedet bedre. Vi svarer ikke på tilbakemeldingen. Ikke send personlig informasjon som telefonnummer, personnummer eller e-postadresse. Takk! Du får dessverre ikke svar på tilbakemeldingen din. Har du spørsmål eller trenger du hjelp? Kontakt politiet på telefon, e-post eller ved å møte opp. Feil Det har skjedd en feil. Vi har ikke fått tilbakemeldingen din. Prøv igjen.

  1. Siste nytt på nrk nett tv
  2. Shopping på nett
  3. Grønn stær operasjon
  4. Lære norsk gratis på nett
  5. Bikini på nett
  6. Hva er sambruksfelt
  7. Lær norsk på nett
  1. Hver gang vi møtes 2019 premiere 1
  2. Hansen og jacob
  3. Kjøpe rottegift i sverige list
  4. Ting å finne på i oslo
  5. Det norske folkesprogs grammatik
  6. Massasje carl berner free
  7. Billig kjøkken tromsø
  8. Beste ebay kjøp 2016
  9. Jobbintervju spørsmål til arbeidsgiver
  10. Lady fargekart 2017
  11. Juridisk hjelp på nett
  12. Reiseselskaper i norge
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024