Marcus Og Martinus Film Trailer: Marcus Og Martinus Meet And Greet

Marcus og Martinus var ikke tilstede selv på prisutdelingen. Men hadde blitt overrasket i forkant av fjorårets vinner Kygo. Gutta, som nå er i ferd med å erobre hele nordens popverden ble ekstremt overrasket. – Vi vil gjerne takke hele teamet rundt oss. Og ikke minst fansen vår. Uten dem kunne vi ikke gjort dette, sier gutta. Og de takker spesielt sin far, som står og ser på dem med tårer i øynene. Se når Marcus og Martinus blir overrasket: Arve Tellefsen fikk Hederspris av Åse Kleveland og Tommy Tee. Men var ikke selv i salen, selv om han spilte under åpningen av showet. – Vi får ta en taxi og finne han, sier Åse Kleveland fra scenen. – Det er veldig sent på kvelden nå må vi huske, sier programleder Mona B. Riise etter utdelingen. Årets album Karpe Diem vant Årets Urban tidligere i kveld. I tillegg fikk de Spellemann i kategorien Årets Album for deres kritikerroste musikalske prosjekt «Heisann Montebello». TAKKETALE: Her får Chirag og Magdi prisen for Årets Urban under sjangerprisutdelingen tidligere i kveld på Sentralen.

  1. Marcus og martinus lyrics
  2. Marcus og martinus wikipedia
  3. Watch now

Marcus og martinus lyrics

Du får se forskjellige klipp fra vi er bare noen minutter gamle til vi er 14 år som nå. Det er en veldig bra film. De to artistbrødrene mener VG-lista-turneen i 2015 var den største oppturen i karrieren så langt. Se opptredenen på Rådhusplassen i 2015 her. – Jeg vil si VG-lista i 2015. Da var da alt begynte å skje alt sammen egentlig, sier Marcus. – Jeg er helt enig, istemmer Martinus. Lillesøsteren deres Emma, som startet en musikkarriere med en julelåt i november, sier hun gleder seg mest til en kroppslyd: – Jeg gleder meg mest til Martinus fiser i filmen, sier 8-åringen. Mamma Gerd Anne Gunnarsen er begeistret: – Jeg er kjempestolt av guttene. Dette er en stor dag! Hayes avviser «Skam»-retur Skuespiller Thomas Hayes, kjent som William i «Skam», var blant kjendisene på den røde løperen. Denne uken ble det kjent at han skal opptre på Tryvannfestivalen i år. – Det er mest for moro skyld, men vi får se hvor det leder. Det er i EDM –gata. Det blir spennende å prøve seg som artist, men det er mest for moro.

I dag er det festpremiere på Marcus & Martinus-filmen «Sammen om drømmen» i Oslo, der en rekke kjendiser var invitert. Oppdatert 14. januar 2017 Artikkelen er over tre år gammel De to unge stjernene har ikke bare skapt kaos på Liseberg, solgt ut Globen i Stockholm, fylt Operataket og fått egen TV-serie det siste året – de har også fått en egen kinofilm. Les også: Marcus og Martinus økten inntektene med 630 prosent. Den ordinære norgespremieren er 20. januar, men lørdag 14. var det førpremiere på Colosseum kino i Oslo, der også hovedpersonene selv var til stede. – Vi er veldig spente. Det blir gøy å se. Bare det å se seg selv på en så stor skjerm, og at så mange skal se det – det blir veldig spennende, sier Marcus til VG i salen før visningen. GLADE: Her får Marcus, Martinus og faren beskjed om at de har solgt ut Oslo Spektrum i november 2015. Fra filmen «Sammen om drømmen». Foto: Norsk Filmdistribusjon / Fenomen På spørsmål om hva filmen handler om, svarer Martinus: – Det er en dokumentarfilm, en veldig ærlig film.

Marcus og martinus wikipedia

  1. Marcus og martinus film trailer new
  2. Frode Thuen: Når kan barna treffe mors nye kjæreste?
  3. Vanskelig norsk ord
  4. Dag og natt ari
  5. Jamie dornan filmer og tv-programmer
  6. Scandinavian Star-ulykken har gjort moderne skip tryggere - Tu.no
  7. Magesmerter om natten hot
  8. Marcus og martinus instagram
  9. CityTrike - Lett elektrisk kjøretøy
  10. Brent av frost
  11. Marcus og martinus insta
marcus og martinus film trailer de

Watch now

marcus og martinus heartbeat marcus og martinus wikipedia
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024