Toppløs På Stranden / Toppløs På Strender I Igalo 2017

Lik TV 2 Nyhetene på Facebook nyheter innenriks

  1. Topps på stranden
  2. Johanna (25) ble snikfilmet på stranden - nå advarer hun andre jenter
  3. Paradise Hotel | Reagerer sterkt på toppløs-oppslag: – Er kjipt og vondt å bli fremstilt på en sånn måte
  4. Vekter jaget toppløse Christa (24) - Oslo
  5. Vil forby toppløs-soling - Dagbladet
  6. Toppløshet – Wikipedia
  7. Lottie Moss på badeferie i Miami - Supermodellens lillesøster vekker oppsikt på stranden - Se og Hør

Topps på stranden

  1. Hjemmelaget gave til mamma
  2. Paradise Hotel | Reagerer sterkt på toppløs-oppslag: – Er kjipt og vondt å bli fremstilt på en sånn måte
  3. Hva er ct

Johanna (25) ble snikfilmet på stranden - nå advarer hun andre jenter

sier Jørstad, som ikke kan si sikkert hvor mange timer bildet og teksten lå ute på fronten. Samleside: Les alt om Paradise Hotel Visste ikke at toppløsbildet skulle brukes i mediene Bildet som sto ved siden av sitatet, er hentet fra en video som ble filmet av produksjonsselskapet til Paradise Hotel, og ikke under pressedagene. Ida forteller at hun ikke visste at videoen hvor hun er toppløs skulle sendes til mediene og hevder det samme gjelder de andre deltakerne. Dette ble filmet av produksjonsselskapet i forbindelse med serien, og ikke på pressedagene. – Vi ble spurt om vi ville stille opp toppløs og jeg tror alle jentene sa ja, men vi spurte hva det skulle brukes til. Det var de ikke sikre på, men de sa de trodde det skulle brukes i introen vår i programmet eller som teasere på tv, forteller hun. – Hadde jeg visst at dette var til mediene hadde jeg faktisk sagt nei, for jeg har ikke lyst til å ligge toppløs overalt på forsidene. Det var ikke akkurat det jeg så for meg, sier hun. Horni understreker at han ikke kan svare for hva produksjonsselskapet Mastiff har sagt til deltakerne, men mener det er helt naturlig at mediene, som har fått tilsendt videoportretter av deltakerne, bruker dette i dekningen sin: – Hvis man har fulgt med tidligere, og lest i mediene, så kan man se at det stadig vekk brukes skjermbilder fra programmet.

Paradise Hotel | Reagerer sterkt på toppløs-oppslag: – Er kjipt og vondt å bli fremstilt på en sånn måte

- Tenk om noen prøver å sjekke opp damene. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon () - Hvor mange familier ville ikke like å komme hit for å bade, men kan ikke fordi de er redd hva barna får se, sier politikeren David Clarke. Han støtter forslaget om å stoppe sol-elskende australieres rett til å sole seg toppløs. På den berømte stranda Bondi beach nyter en ung mann, hans kone og nyfødte barn en dag på stranda. Han er ikke bekymret for hva poden kunne komme til å se av nakne bryster. - Han ser det jo hver dag uansett, sier han til nyhetsbyrået Reuters. Ikke Enig Det er ikke akkurat konsensus for forslaget om å gjøre toppløs solbading ulovlig. Ordføreren i Waverly-distriktet, Sally Betts, sier lokalsamfunnet ikke har noe problem med bare bryster langs strendene. - Ingen klager på toppløs solbading, sier ordføreren. Nedverdigende Det er Fred Nile, en konservativ prest som har jobbet for å få lovforslaget vedtatt i staten New Wales som inkluderer Sidney og en rekke kjente strender.

Vekter jaget toppløse Christa (24) - Oslo

I sosiale medier er det flere som har tatt det for god fisk at sitatet tilhørte Ida, og ironiske kommentarer som «foreldrene må være stolt... » har florert. Selv fikk hun tilsendt skjermbildet av faren. – Mamma og pappa sa at de synes det var kjipt at jeg blir fremstilt sånn. Både venner, deltakere, familie og venner av familie har reagert på det, for de kjenner meg og vet at det er en holdning jeg ikke har. Hun forteller også til Nettavisen at hun skal ta kontakt med Dagbladet. – Det her er ikke greit. Skjermbilder av Dagbladet-oppslaget ble spredt på sosiale medier, blant annet Instagram-siden «grusommebi», som har nær 30. 000 følgere. Foto: Instagram/Twitter – Ivrig desker Nettavisen har også vært i kontakt med Dagbladet for å få svar på hva som har skjedd: – Dette er en glipp, og det er beklagelig. Det var en på desken som var litt ivrig, og som nok ikke hadde lest saken godt nok, og som trodde at sitatet var fra Ida. Det er uheldig for henne, og det er uheldig for oss, sier Jonas Jørstad, digitalredaktør for Seoghø og Dagbladet Kjendis.

Vil forby toppløs-soling - Dagbladet

Kompisen min spurte om det gjaldt for ham også, men det gjorde det ikke. – Hva gjorde du da? – Jeg hoppa bare uti. Jeg hadde jo ikke med meg noen topp å bade i. Christa har publikum når hun stuper uti. Vannet måler bare 13 grader, ifølge Foto: Frøydis Falch Urbye Jager liksom-journalister Morten Anker-Nilssen er parksjef i Bymiljøetaten og har dermed også ansvar for strand og vann. Han forteller at vekternes oppgave er å passe på alkoholforbruket, at åpningstidene overholdes samt sørge for ro og orden. Om folk bader i bar overkropp har de gråkledde ingenting med. – Det er helt i orden for oss at publikum bader og soler seg toppløse på Sørenga. Vekterne skal passe på uanstendig oppførsel, folk som utgir seg for å være journalister for å ta bilder av toppløse for eksempel, sier parksjefen. Provoseres av de provoserte Christa har alltid likt å bade toppløs, men eide i sin tid opp til flere badedrakter. Så mistet hun dem en etter en, og etter at den siste ble glemt igjen på Malmøya for et par somre siden har hun blitt heltids toppløsbader.

Toppløshet – Wikipedia

På dette tidspunktet var mannen fortsatt i vannet. De lettet på klærne mannen hadde lagt på håndkleet, og Bladh forteller at hun ble sjokkert av det hun så. – Under klærne hans hadde han rigget opp et kamera som filmet meg. Jeg ble sjokkert og samtidig utrolig takknemlig for at kvinnen sa ifra til meg. Bladh konfronterte mannen så snart han kom opp fra vannet. – Jeg spurte: «Har du filmet meg?! ». Jeg fikk ikke noe ordentlig svar. Han var nervøs og nektet for at han hadde gjort noe feil, forteller hun. Mannen pakket sammen sakene sine og forsvant fra stranden. – Jeg er forbannet og jeg synes det er ekkelt. Jeg hadde jo vært på stranden i flere timer og hadde ingen anelse om hva mannen drev med. Jeg aner ikke om han lagret filmene og bildene på telefonen sin, eller om han har sendt de over et sted. Det er fryktelig ubehagelig og absolutt ikke greit. – Ikke vær redd for å si ifra Bladh sier til TV 2 at man i sommer burde være på utkikk og hjelpe hverandre dersom man ser noe lignende. – Man kan aldri vite om noen filmer.

Lottie Moss på badeferie i Miami - Supermodellens lillesøster vekker oppsikt på stranden - Se og Hør

Modellen Carole på en kald dag på en strand i East Devon, UK. En som er toppløs er en som ikke er tildekket på overkroppen. I kulturer hvor det er forskjellige regler for kvinner og menn brukes gjerne forskjellig betegnelse på mannlig og kvinnelig toppløshet. I dagens vestlige kultur brukes gjerne "toppløs" (og tilsvarende oversettelse) om kvinnelig toppløshet. Etter hvert som klesmoten er blitt minimalisert brukes betegnelsen mer spesifikt når brystvorten eller pigmentområdet rundt ikke er tildekket. Toppløs kan referere til en kvinne som går på offentlig sted, poserer eller viser brystene ( toppløs modell), til en aktivitet eller utøvelse som involverer fremvisning av brystene ( toppløs solbading, toppløs dansing), til en artistisk, fotografisk eller filmatisk representasjon av en kvinne med brystene udekket ( toppløs avbildning), til et sted hvor kvinnelig toppløshet er tolerert eller forventet ( toppløs strand, toppløs bar) eller til et toppløst klesplagg designet for å fremvise brystene ( toppløs bikini).

Se 20-åringens krystallklare tale i videoen øverst i saken. Ida Johansen Aaserud (20) avbildet i Mexico i januar 2020 i forbindelse med innspilling av vårsesongens Paradise Hotel på TV3. Foto: Alexander Winger (Nettavisen) I saken til Dagbladet er hun sitert på: «Jeg er veldig forholdsjente. Jeg har hatt mange kjærester og er ikke en som ligger rundt». Altså en sterk kontrast til det som sto i forsidetittelen til avisen. – Det er veldig kjipt og vondt å bli fremstilt på en måte jeg absolutt ikke vil. Jeg står ikke for de verdiene, og jeg vil være et godt forbilde, sier Ida til Nettavisen. For Ida er det å være i mediene noe helt nytt, og opplevelsen var skremmende, ettersom hun følte hun mistet kontrollen på sine egne ord. – Jeg vet at man skal være forsiktig med hva man sier til media og at ting kan bli vridd på og lagt frem veldig feil, men når det ikke er jeg som har sagt dette, da man føler seg jo veldig maktesløs, sier hun. Les også: Paradise Hotel-deltakeren er lei: - Man blir dømt eller stemplet Redd folk dømmer henne uten å vite Gjennom dagen tikket det inn meldinger fra venner, familie og andre deltakere i Paradise Hotel som hadde reagert på oppslaget.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024