Enklere Liv Elverum

Enklere Liv har 75 butikker over hele landet. I Hedmark har kjeden butikker på CC Stadion i Hamar og på Kremmertorget i Elverum. I Oppland er det butikker på Gjøvik og Lillehammer. Østlendingen har vært i kontakt med butikken i Elverum og ingen der ønsker å kommentere konkursen. Alle henvendelser om saken henvises til konsernet sentralt. Enklere hverdag Butikkjeden har spesialisert seg på å selge produkter som gjør folks hverdag enklere. Her har de solgt produkter som trådløse høyttalere, massasjeroboter og øldispensere for hjemmebruk. I Vestfold har kjeden butikker i Tønsberg, Larvik og Sandefjord. I butikken i Farmandstredet i Tønsberg får opplyst at den foreløpig holder åpent som vanlig. – Vi holder åpent til vi får beskjed om noe annet, sier en ekspeditør, som ellers viser til at det bare er hovedkontoret i Oslo som kan svare på spørsmål om saken. Selskapet bak Enklere liv har hatt 200 millioner i samlede underskudd i løpet av tre år. Nå har styreleder måtte slå selskapet konkurs.

Enklere Liv butikker i Elverum | Åpningstider og telefon

  1. Norge finner olje
  2. Bli bedre kjent med vår nye butikkleder: Wenche Smebakk - Elverum Caravansenter
  3. Enklere liv elverum restaurant
  4. Enklere liv elverum 2017
  5. Enklere liv elverum 2018
  6. Få dekket slankeoperasjon
  7. Vi gir alt alt for norge sang
  8. Kvinnelige ledere i norge
enklere liv elverum live

Vi er delt i 5 fagområder på planet: hjerte, lunge, nyre, gastro og geriatri/diabetes… Nestleder hagesenter Elverum Blomsterkroken Hagesenter AS Til våre 9 sesongåpne hagesentre, som har åpent fra april til september, trenger vi gode medarbeidere. Vi har nå en ledig stilling som nestleder ved vårt… Få tilsendt nye jobber for dette søket via e-post - Det er gratis! Ved å opprette et jobbvarsel eller ved å motta anbefalte stillinger godtar du våre vilkår. Du kan når som helst endre samtykkeinnstillingene ved å melde deg av, eller slik det står beskrevet i våre vilkår.

Hotel

enklere liv elverum tv

Om Kontakt Jobber Utviklere Personvern Omtale Vilkår CMS Tilbud Språk: © 2020 eTilbudsavis

KF Elverum kommuneskoger er et kommunalt foretak som… Ingeniør Eiendomsstaben i Elverum kommune søker etter en engasjert medarbeider til 100% fast stilling som fagingeniør for enhetene drift og vedlikehold. IKT-Rådgiver Hjelpemiddelsentral Innlandet - Elverum Vi ønsker at du er fleksibel, allsidig og fremtidsrettet. Org. nr: - Stillingsident: 4206265981 Presentasjon av stillingen: Radiograf - 100% fast Bildediagnostikk Elverum-Hamar, seksjon Elverum Org. nr: - Stillingsident: 4231338988 Presentasjon av stillingen: Ved Bildediagnostikk Elverum-Hamar, seksjon Elverum er det pr. Elverum ligger i Hedmark ca. Systemutvikler/Programmerer Pelias Norsk Skadedyrkontroll AS Det er ledig stilling som systemutvikler/ programmerer ved vårt hovedkontor i Elverum. I hovedsak vil arbeidet bestå av utvikling på Android mobiltelefon. Få tilsendt nye jobber for dette søket via e-post - Det er gratis! Ved å opprette et jobbvarsel eller ved å motta anbefalte stillinger godtar du våre vilkår. Du kan når som helst endre samtykkeinnstillingene ved å melde deg av, eller slik det står beskrevet i våre vilkår.

Bli bedre kjent med vår nye butikkleder: Wenche Smebakk - Elverum Caravansenter

enklere liv elverum video

04646 Åpningstider mandag 10. 00 - 20. 00 tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag 10. 00 - 18. 00 søndag, Grunnlovsdag, 17. mai stengt Rapporter en feil Avvikende åpningstider Grunnlovsdag, 17. mai Åpningstidene kan ikke stå tomt Kr. Himmelfartsdag, 21. mai Kart Har du funnet noen feil på denne siden? Dette er mitt sted Legg til kommentar til Elverum - Kremmertorget Brukernavnet funnet! Du kan nå logge deg på med assosiert passord: Din kommentar vil være synlig for alle på denne siden og også til søkemotorer som Google! 3 + 2 = Vurdering

Wenche Smebakk har jobbet i varebransjen siden hun var 20 år. I februar startet hun opp som butikkleder hos Elverum Caravansenter. Nå er den driftige dama klar for å hjelpe campingglade nordmenn med å få den beste opplevelsen når de er ute på tur. – Jeg startet nå i februar, men har visst om stillingen siden august i fjor. Butikken jeg drev på Kremmertorget, Enklere Liv, skulle legges ned, og i denne perioden fikk jeg en telefon fra Morten Bekkevoll, daglig leder her på Elverum Caravansenter. Så jeg ble da headhuntet til butikken, forteller Wenche. – Det er jeg veldig glad for og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene som butikkleder. Bred bakgrunn og mye kompetanse Med sine brede erfaring innen salg og service er den blide butikklederen gira på nye utfordringer hos Elverum Caravansenter. Wenche er selv bosatt i Elverum og er godt kjent med innbyggerne i distriktet. – Jeg har arbeidet i butikk siden jeg var 20 år og har blant annet drevet egen gullsmed, vært kosmetikkansvarlig i Lindex og hatt stilling som butikksjef for Enklere Liv både i Hamar og i Elverum.
  1. Tog fra egersund til stavanger hours
  2. Hvordan bygge hiller bod house
  3. Utstøtt på job search
  4. Massasje eskorte oslo high school
  5. Smerte i mellomgulvet
  6. Hjemme med sykt barn når mor er i permisjon go
  7. Kjoler som gjør deg slank
  8. Loreal hårfarge fargekart
  9. Ser frem til å høre fra dere
  10. Sol opp ned bodø show
  11. Når overfører bankene penger
  12. Egenmelding oslo kommune
  13. Nashville sesong 5
  14. Norsk navn
  15. Kjøpe koffert på nett
  16. Hva betyr adekvat
  17. Pris ferdig oppsatt hytte d
  18. Fine ord på d
  19. Schindlers liste priser
  20. Norsk rikstoto app
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024