Idol 2016 Dommere

– Jeg skulle nok fulgt med mer i timen. Oppmerksomheten vår var på å bygge merkevare. Vi var risikovillige, og brukte 1, 5 millioner kroner på Alan Walker før han overhodet hadde sluppet noe, sa Greve til DN i fjor. Greve er for øyeblikket i Berlin med Walker, og har foreløpig ikke kommet med en kommentar. Artikkelen fortsetter under annonsen Suksessoppskriften Walker Det var Greve som oppdaget den unge dj-en og musikkprodusenten Walker gjennom Youtube-klipp for noen år tilbake. Han står også oppført som låtskriver på monsterhiten «Faded», som nå er strømmet én milliard ganger – og derfor er den mest strømmede norske låten noensinne. Bergensgutten Walker hadde selv en omsetning på 79 millioner i 2018, og ble kåret til Årets Spellemann under utdelingen i mars i år. Blant andre artister som Greve har i stallen, finner man K-391, som samarbeidet med Walker på landeplagen «Ignite», samt låtskriver og produsent Anders Frøen, som også bidro til å skrive Walkers milliardhit «Faded». (Vilkår) Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører.

Calendar

Det innebærer at jeg pendler mellom Europa og Asia, og følgelig at det er noen få direktesendinger jeg ikke kommer til å kunne være med på denne høsten, lyder det fra Greve. Oppdatert? Her er finalistene VGs musikkanmelder sitter parat i kveld for å gi terningkast til alle deltagerne etter hvert som de opptrer. TV-seerne kan også gi sine terningkast, så følg med utover fredagskvelden. Publisert: 05. 10. 18 kl. 13:56 Oppdatert: 05. 14:14 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

Election

Gunnar Greves musikkselskap satset tungt på 21 år gamle Alan Walker – nå omsetter selskapet for 75 millioner kroner. 1 min Publisert: 26. 07. 19 — 21. 25 Oppdatert: 10 måneder siden Den tidligere Idol-dommeren og manageren bak megasuksessen Alan Walker og den folkekjære rapperen «Vinni», Øyvind Sauvik, har etter tallene å dømme hatt et godt 2018. Sammen med Gilbert Lunde og Yonas Aregai eier og driver han selskapene tilhørende Mer Group as, som omfatter et management, et plateselskap, et studio og et musikkforlag. Til sammen omsatte de fire selskapene for 75 millioner, med et samlet resultat før skatt på seks millioner kroner. Det innebærer at omsetningen har økt med 28 millioner på ett år, fra 2017 til 2018. Det sterke resultatet står i kontrast til tingenes tilstand for tre år siden, da daværende styreleder Geir Lindahl måtte møte i Oslo tingrett for å forsvare selskapet mot konkurs fordi de skyldte nesten 400. 000 kroner i moms og arbeidsgiveravgift. Før fristen til å betale gikk ut, fikk imidlertid Mer-selskapet gjort opp for seg og Oslo Kemnerkontor trakk konkursbegjæringen.

Alle spirene gikk videre, jeg pottet dem om i større potter, så får jeg se hvilke to som passer best i drivhuset etterhvert. Erfaringsmessig er det alltid noen som klarer seg bedre enn andre, så jeg håper det blir et lett valg utover våren. Hvis ikke har jeg et stort plassproblem! Hos tomatene står det enda verre til, der er det minst 30 spirer, og de blir like store som agurkplantene! De er heldigvis ganske små enda, så jeg kan vente litt med å potte dem om. Denne planten kjøpte jeg "ferdig" på Plantasjen, fordi jeg følte meg sent ute med såingen. Jeg harallerede høstet av den, kjempegode tomater! I dag fikk den også seg en ny potte, den truet hele tiden med å visne i den lille bøtta den kom i. Jeg fikk litt "hjelp" i drivhuset i dag. Mogway er mye ute sammen med oss nå som det er så fint vær. Hun er ganske hormonell nå, så jeg prøver å holde henne opptatt med andre ting enn å tenke på egglegging. Hittil ingen egg, og krysser fingrene for at det holder seg sånn. Hele sommerhalvåret i fjor, komposterte vi matavfallet vårt i Bokashi – bøtte på kjøkkenet.

Predictions

idol 2018 dommere

Jeg lever for, av, med og rundt musikk. Det å få lov til å være med på å utvikle artister og utvikle og finne nye talenter og nye artister er kanskje det jeg synes er gøyest med hele jobben min. I tillegg til å få være på TV. Check, check, check! Manageren innrømmer at han har skyhøye forventninger til spesielt én av de nye kollegene hans. – Det blir jo veldig nytt og annerledes, og noe jeg er superspent på! Jeg tror ikke jeg kunne vært mer fornøyd. Jeg kjenner jo han ene karen veldig godt. Vinni er en viktig klient for meg, men også en nær venn, og han har vært det i mange år. Uansett hvor vi er, har vi det usannsynlig artig! Og det gleder jeg meg til å få lov til å dele og vise til publikum og Idol-fansen. Så det blir gøy! – Stort tomrom å fylle etter Kurt, Tone og «Dansken» 33-åringen medgir at han kommer til å savne trioen han hadde følge av i forrige sesong, men har full tiltro til resten av de ferske dommerne. – De to andre er relativt nye bekjentskaper for meg. Ina har jeg aldri truffet, så det blir kjempe-kjempe-spennende.

Schedule

Forsiden underholdning idol KLARE FOR Å DØMME: Vinni, Gunnar Greve og Sandeep Singh er tre av årets fire Idol-dommere. FOTO: ANTON SOGGIU / TV 2 Inntar dommerbordet sammen med Ina Wroldsen, Sandeep Singh og Gunnar Greve Pettersen. 18. 09. 2015 (Oppdatert: 18. 2015) Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Del Når TV 2 setter i gang med innspillingen av en ny sesong av Idol denne høsten, blir det med tre nye ansikter bak dommerbordet. Manager og tidligere artist Gunnar Greve Pettersen (33) blir sittende, og får følge av rapper Øyvind «Vinni» Sauvik (39), låtskriver og artist Ina Wroldsen (31) og musikkanmelder Sandeep Singh (29). Meld deg eller noen du kjenner på Idol her! Vinni: – Skrur av når Gunnar babler Vinni slo gjennom som artist som den ene halvdelen av rapduoen Paperboys med debutalbumet «No Cure for Life» og hitsingelen «Barcelona» i 2002. I nyere tid er han kanskje mest kjent for sin deltakelse i Hver gang vi møtes, som også resulterte i at hans tolkning av Halvdans Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» toppet hitlistene i 2012.

idol 2016 dommere season

Idol norge 2016

Og jeg syns det er spennende å stikke hodet gjennom sceneforhenget og å høre salen bli stappfull, da får jeg litt ekstra adrenalin, røpet Norah til Seoghø «Gammel» finalist i «Idol» I årets aller siste semifinale, fredag 27. mai, var det Ola Børde Reistad som røk ut. 17-åringen fra Gausdal har tidligere fortalt hva deltakelsen i «Idol» har ført med seg: - Det er utrolig gøy å bli gjenkjent, spesielt i hjembygda og i Lillehammer. Og jeg er blitt gjenkjent i Oslo også. Folk stopper og snakker. Det er utrolig koselig, så det er det bare å fortsette med, sa Ola til Seoghø i april. Saken fortsetter under bildet. I TOPP TRE: Ola Børde Reistad (t. v) var den siste finalisten som røk ut før Norah Benatia og Marius Samuelsen møttes i «Idol»-finalen. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Norah Benatia, som til vanlig bor i Montpellier i Frankrike, har sagt til Seoghø at det føltes rart å være den eldste «Idol»-finalisten i en alder av 19 år. - Det føles litt rart å være den eldste. Det var jo andre som var mye eldre, eller ikke mye eldre, men som var 22-23 som var med i programmet.
idol 2016 dommere

Idol dommere

Kjøregodtgjørelse og kostgodtgjørelse for dommere Dommerreiseavgiftene innbetales fra klubbene á konto og vil som tidligere bli gjort opp etter sesongens slutt. Kjøregodtgjørelse Satser for kilometergodtgjørelse for dommeroppdrag ved bruk av egen bil: Egen bil inntil 10 000 km kr 3, 50 pr. km fra hjemstedsadresse tur/ retur kamparena. *Eventuelle bompenger kommer i tillegg. Diettgodtgjørelse: For reiser over 6 timer gjelder følgende diett: Reiser fra 6 t og inntil 12 t: kr. 289, - Reiser over 12 timer: kr. 537, - Diett ved overnatting: kr. 733, - Måltidstrekk i diett (Enkeltmåltider dekket av NBF) Frokost ved overnatting: 20% av sats Lunsj ved overnatting: kr. 30% av sats Middag ved overnatting: kr. 50% av sats Reiseoppgjør Fra og med 2016/17-sesongen leveres reiseoppgjør for dommere og kampinspektører i systemet Visma Expense. Alle dommere og kampinspektører, som vi har registrert nødvendig informasjon på, vil motta en epost med informasjon om innlogging. Satser ved reiser for internasjonale oppdrag i utlandet: For internasjonale oppdrag i utlandet gjelder særlige bestemmelser etter avtale med leder av dommerkomitéen/forbundsadministrasjonen for hvert enkelt tilfelle.

Så for meg blir det helt naturlig å dømme folk, ha-ha! Låtskriver Ina Wroldsen: 110 millioner visninger på låt på YouTube Ina Wroldsen (31) har opparbeidet seg en solid karriere som låtskriver for artister i øverste liga på verdensbasis. Hennes låter er utgitt av blant andre Shakira, Britney Spears, Pussycat Dolls, Leona Lewis, One Direction, Demi Lovato og Calvin Harris. Hun har også hatt stor suksess som artist, både med elektrobandet AskEmbla og som soloartist. For tiden er Ina aktuell med låta «How Deep Is Your Love», som hun både har skrevet og synger sammen med den tidligere nevnte skotske super-DJen Calvin Harris. Wroldsen forteller at hun gleder seg til vende snuta mot norske sangtalenter. – Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, Så, ja, jeg gleder meg veldig. Jeg er stolt av å være en del av årets jurykonstellasjon. Vi sitter alle fire på utrolig mye variert og bra kompetanse, så jeg føler meg trygg på at Idol 2016 blir bra, sier hun i en pressemelding. Programleder for neste sesong av Idol blir Markus Bailey (22).

Vær forberedt på nedturen, men ikke slutt med å tro på med deg selv av den grunn. Av mer enn 5000 deltagere, er det bare én som kan vinne. Husk, det kan være deg! Astrid Smeplass, best kjent som Astrid S. er i ferd med å bli en av få artister som har kommet via IDOL, og som slår gjennom internasjonalt. Verden ser ut til å ligge for den unge trønderens føtter. Nye dommere er alltid spennende, den eneste som har vært med tidligere er evig unge Gunnar Greve, de tre nye dommerne er Sandeep Singh, Øyvind «Vinni» Sauvik og flotte Ina Wroldsen – programleder er Markus Bailey. Følg med på Norges største og viktigste sangkonkurranse på TV2, snart. Kilde: TV2 Vargas

  1. Idol 2016 dommere time
  2. Farge stue 2017
  3. Den brent jords taktikk price
  4. Lydbøker voksne spotify
  5. Idol 2016 dommere dates
  6. Idol 2016 dommere season
  7. Norske navn på s
  8. Gratis spilleautomater på nett. Bonus og freespins oversikt!
  9. Idol 2016 dommere movies
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024