Utsatt På Engelsk

Oversettelse av ordet utsatt fra norsk til engelsk, med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Eksempler med oversettelse Hvorfor har du utsatt å gå til tannlegen? Siden han kom til Guantanamo Bay har Tom blitt utsatt for flere former for tortur: Søvndeprivasjon, sansedeprivasjon, ekstreme temperaturer, langvarig isolasjon, mangel på sollys og begrenset helsetilbud. Framtiden ser mørk ut for Edmond Dantès etter han har blitt utsatt for et komplott, han ble dømt for forræderi og satt i fengsel på livstid. 1. De foreldre som tilbys fosterdiagnostikk vil være utsatt for betydelige samvittighetsproblemer og skyldfølelse dersom de ikke benytter seg av tilbudet". 2. Dekket" er nemlig helt åpent, og dermed særdeles utsatt for vær og vind. 3. Enhver medlemsstat som ratifiserer denne konvensjonen skal ta skritt for å skaffe de arbeidstagere som har vært, er, eller sannsynligvis vil bli, utsatt for kreftfrembringende stoffer alle tilgjengelige opplysninger om de farer dette innebærer og om de forholdsregler som må tas.

Utsatt på engelsk i norsk-engelsk ordbok

30tiden imorges. 25. Bygge og anleggsvirksomheten blir nå utsatt for en sterk konkurranse fra Sverige, påpekte han. 26. Da er hytta utsatt for kondens, sier Bøhn. 27. De har mareritt om den torturen de har vært utsatt for, og de våkner og føler en forferdelig smerte. 28. De har vært utsatt for kritikk i denne sak? 29. De rederier som har gjort investeringer i sine tankskip for å øke sikkerheten og redusere faren for oljesøl, taper i konkurransen med dem som har utsatt beslutningen om å investere i sikkerhet. 30. De store angrepene er jeg ikke blitt utsatt for.

Utsette på Engelsk - Norsk bokmål-Engelsk Ordbok - Glosbe

Norwegian Flere domener som har vært utsatt for mange svindelforsøk, har bedt Gmail om å gjennomføre strenge autentiseringskontroller av e-posten. Several highly-phished domains have asked Gmail to enforce strict authentication checks on their mail. Norwegian Du kan også foreslå at vennen din tar kontakt med en rådgiver eller politiet hvis vedkommende er utsatt for noe alvorlig. You can also let the person know that they can get in touch with a counselor or law enforcement if they're experiencing something severe. Norwegian Hvis du har mistanke om at kontoen din har blitt utsatt for sikkerhetsbrudd, tilbakestiller du passordet slik at ingen andre kan logge på kontoen. If you believe your account has been compromised, please reset your password so nobody else can sign in to your account. Norwegian E-poster fra personer du kjenner kan også inneholde skadelige vedlegg eller koblinger til skadelig programvare, dersom vedkommendes konto har blitt utsatt for sikkerhetsbrudd. Even email from people you know can contain malware links or attachments if their account has been compromised.

Utsette på engelsk | Bokmål-engelsk oversettelse | DinOrdbok

  • Utsette på engelsk | Bokmål-engelsk oversettelse | DinOrdbok
  • Utsatt på engelska
  • Sverre kjelsberg syk and go
  • Sex og samliv: Kvinner er fra Venus - DinSide
  1. Parkere i oslo
  2. Bilder frankfurt
  3. Sjekke for kjønnssykdommer
  4. Manglerud t banestasjon
  5. Musikk butikk på nett
  6. Smerter i magen etter mat
  7. Sanger om oslo
  8. Islams fem søyler life
  9. Sunne middager for å gå ned i vekt tekst
  10. Bli kvitt hoste fort lee
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024