Svein Østvik Utdannelse

Hun hevder at hun ble pågrepet og brakt i arresten uten grunn. Sammen med blant annet reality-kjendisen Svein Østvik (48) kjent fra «Charterfeber» og «Skal vi danse? » var hun på utestedet Abels før kampen. Der hadde det også samlet seg flere av Vålerengas casuals. - Da vi gikk fra Abels var det mange som gikk foran, jeg har en anelse om at det var mange der fra casualsmiljøet. Politiet kom på siden av oss, vi trodde det var på grunn av guttene som herjet, men vi fikk jo ikke gjort noe med at de blusset. Hun og Østvik var blant 31 som måtte sitte flere timer på glattcelle etter at de ble pågrepet av politiet utenfor Ullevaal stadion i går kveld, under det VG Nett får opplyst var en protestmarkering mot utestengelser fra Vålerenga-kamper. Charter-Svein om politiet: - Virket helt håpløst - Vil takke Charter-Svein Hun forteller at politiet plutselig slo til: - Plutselig ble vi kastet inn, jeg ble stilt opp langs et gjerde og tatt inn i en bil, sammen med Charter-Svein. - Jeg vil faktisk takke ham for å roe meg ned og betrygge meg i bilen på vei til Grønland.

Svein Østvik – 3 roller i norsk næringsliv

svein østvik utdannelse lyrics

Jeg hopper i det med en gang med en diktsamling av Svein Østvik, som jeg fikk lastet med på eBokBib i går. Jeg husker jeg hørte om diktene hans den gang de ble gitt ut i 2014. Den utgaven jeg har lånt, er lydboka hvor Svein selv leser, som kom ut i 2019. Samlingen kalles Sveins Verden og er en samling med 30 dikt og et lite utvalg tekster. Jeg var i utgangspunktet veldig spent på disse diktene. Jeg har forstått at det viser en mer seriøs og alvorlig side av Svein Østvik, kjent for de fleste som Charter-Svein. Før han starter å lese diktene sine, forteller han litt om bakgrunnen for at samlingen ble til. Svein begynte tidlig å like å skrive, og skrev om ting som opptok ham både fra eget liv, egne ting og fra sin jobb i psykiatrien. Han er opptatt av psykisk helse og psykiske lidelser og har erfart ting selv og sett hvordan andre kan slite. Han hadde en drøm om en skrivestue i Portugal, men det ble ikke realisert før en venn av ham som også er forfatter ba om å få lese noe av det han hadde skrevet.

Svein bolling

Selskapet skal først ha benyttet innleid software, og i 2016 ble det besluttet å bygge plattformen selv. Dette arbeidet skal ha foregått frem til 2018. – På dette tidspunktet fant selskapet ut at produktet ikke var like aktuelt i markedet, ettersom det var for vanskelig å konkurrere mot Skype, WhatsApp og Viber, fastslår bostyrer. – LÅN FALT GJENNOM: Egil Hatling, advokat i DLA Piper. Foto: DLA Piper Ideen skal da ha vært å gjøre ytterligere endringer i produktet for integrere det i en bedrifts- eller hussentral. – Ytterligere lån skulle muliggjøre testing av en pilotversjon i markedet, men dette falt igjennom, konstaterer Hatling. Så langt har han fått inn krav i boet på 12. 370 kroner, men han regner med at det kommer flere. For å dekke kravene og andre utgifter legger han opp til at boet selger programvaren. NORSK AMBASSADØR: Svein Østvik, også kjent som Charter-Svein, gjorde markedsføring for VoipSolutions i 2013. Foto: Voipsolutions Daglig leder hjalp til gratis De seneste åtte årene har Finn Helge Tolpinrud vært daglig leder i VoipSolutions Holding.

  1. Lagersjefen.no | Enkelt trygt og befriende.
  2. Vurderer du å kjøpe elektrisk varebil?
  3. Svein
  4. Mormor og de åtte ungene
  5. Svein østvik utdannelse
  6. Utdannelse
  7. Svein østvik utdannelse lyrics
  8. Artemisias Verden: Sveins verden av Svein Østvik (diktsirkelen januar -19)
  9. Jørgen jørgensen norrøna
  10. Shrek norske stemmer online
  11. Her signeres avtalen som sikrer likelønn for landslagene: – Stolt av å være norsk fotballspiller - Sunnmørsposten
  12. Om oss | Bilens Eksosanlegg Bergen AS

Utdannelse

svein bolling

Vennen kom en dag og sa at han hadde ordnet et sted i Portugal for ham på sin regning, og vips! Der dro Svein for å skrive sin første diktsamling. Svein sier at mange dikt kom i rasende tempo der han satt, og ikke hadde han kommet mer enn ned i halve vinflaska heller. Diktene er skrevet på rim og en del en forbausende bra. Det er ikke så lett å gjengi noe som man hører lest, men inntrykket mitt er at det er en god rytme her, tildels veldig godt språk. Jeg får assosiasjoner til både Arild Nyquist (lek med ord- som diktet om Ester som liker å lage fester, om prester og gjester og late gjester som hater fester og spiller på hester etc) og Ibsen og Shakespeare (dramatiske tekster, dramatisk innlest- som spenner over de mer dramatiske tingene i tilværelsen - det lille menneske vs overmakta)- det kan bli veldig pompøst kanskje, noe av det, men kanskje ikke likevel, mer om at det minner meg om å være på teateret. Da jeg etter dikt-lesingen googlet boka og Østviks bakgrunn, skjønte jeg mer. Svein Østvik gikk nemlig på Romerik Folkehøgskole- teaterlinja, i sin ungdom og hadde blant annet hovedrollen Peer i Peer Gynt.

Det var ikke interesse blant aksjonærene til å kapitalisere opp selskapet videre, fastslår Egil Hatling, bostyrer for VoipSolutions Holding og partner i Advokatfirma DLA Piper. Hatling beskriver at forretningsideen ved oppstart var en applikasjon for smarttelefoner som muliggjorde telefoni over mobilt bredbånd og wifi. – Utviklingen av denne startet før WhatsApp og Skype var etablert i markedet, og målet for produktet var en tilsvarende tjeneste, fastslår han. Produktet ble utviklet for Android og iPhone og ble lansert i 2014. Etter det Hatling har fått opplyst, kom tjenesten raskt opp i 200. 000 brukere, de fleste basert i Midtøsten. På selskapets Facebook-sider er det flere innlegg på arabisk, men også en presentasjonsvideo på norsk. Det seneste innlegget er imidlertid fra 2017. NÅDDE 200. 000 BRUKERE: Tjenesten CallFrodo vokste raskt i antall brukere. På selskapets Facebook-sider er det flere innlegg på arabisk. Foto: Voipsolutions – For vanskelig å konkurrere – Applikasjonen var gratis, og det var tiltenkt at inntekter skulle komme inn ved at brukere betalte en liten sum for å ringe til et nasjonalt punkt i samme land de ønsket å ringe til, slik at ringeprisen ble lokal og ikke internasjonal, fastslår Hatling.

svein østvik utdanning
  1. Catherine etter
  2. Volvo penta deler sverige
  3. Tjære og fjær
  4. Ting å skrive på russekortet
  5. Hvordan male om batteri er ødelagt full
  6. 50 prosent sykemeldt
  7. Blødning uke 10 time
  8. Bløtkake med gele og jordbær
  9. Valutaen i kina
  10. Statuer i bergen
  11. Brukt opp egenmelding high school
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024