Gamle Navn Fra 1800-Tallet

Gamle navn fra 1800-tablet android

  1. Gamle navn fra 1800-tallet en
  2. Generalstreik mot migranter på de greske øyene – Document
  3. B varer oslo
  4. Gamle navn fra 1800-tallet full
  5. The til
  6. Gamle navn fra 1800-tablet 2
  7. Gamle navn fra 1800-tallet code
  8. Gamle navn fra 1800-tablet z
  9. Kaffe og kolesterol vs
gamle navn fra 1800-tallet airport

Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger. november 2018 08:00 Oppdatert: 13. november 2018 11:51

NB: Forskerne opplyser at listen over gamle navn som har forsvunnet er lang, men mange av disse var sjeldne også da de fantes og har aldri vært mye brukt. De regnes derfor ikke med her. For å nevne noen: Geoline, Gunelia, Hartvigine, Hjerta, Jakopia, Maddel, Ottomine og Vilhelma blant jentenavnene. Og blant guttene finner vi navnene Sefanias, Tøllef, Vinsjans, Dorthin, Barthol, Elinas, Herløf og Hilovard. Etter at denne saken ble publisert ble NRK gjort oppmerksom på at det finnes én mann som har Edevardt som første fornavn i Norge. Han er 22 år gammel, og skal ut fra opplysninger fra familien være den eneste som har dette gamle navnet.

Anker og Selmer kan også være inspirert av etternavn, men kan også være gamle fornavn, sier Utne. Han forklarer når etternavn kan brukes som fornavn. – Når etternavn har vært noe i bruk som fornavn før, er det mulig å gi dem som fornavn til barn nå. Det er noen foreldre som ønsker å føre videre navnetradisjon i slekten på den måten. Et etternavn brukt som fornavn i flere land, blir det også godtatt for norske barn. Ikke gamle nok ennå? En del av navnene i listen tror ikke Utne vil få en stor oppsving ennå – fordi de ikke er gamle nok. Dette er navn som var vanlige midt på 1900-tallet, og som vi nå kjenner som gamle mennesker. – Navn som Svein, Sven, Steinar, Magne, Trond, Bjørn, Tormod, Torstein, Terje og Rune synes nok noen er for tidlig å hente fram nå. Men det er også navn som blir brukt til barn nå, avslutter Utne. På jakt etter jentenavn? Besøk gjerne forumtråden Hva heter bestemoren din? og la deg inpirere! Hvordan finne det perfekte navnet? Hør podcasten her:

Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024